Sesongavslutning på Grefsenkollen

Postet av Martin Berild Aspelund den 26. Nov 2023

Lørdag kveld var spillere, ansatte og frivillige rundt A-laget samlet på Grefsenkollen for den årlige sesongavslutningen. Det ble en kveld med tilbakeblikk på sesongen som har gått, en velfortjent hyllest til ildsjeler og viktige bidragsytere på Oslos tak, samt prisutdeling. 


Supporterklubben Taket satte sitt preg på lokalet med flotte Kjelsås-effekter. Fra scenen tok styremedlem og kveldens konferansier, Alexander Rein, oss gjennom årets høydepunkter. Han rettet oppmerksomheten mot de frivillige og trofaste støttespillerne, og presenterte vinnerne av kveldens priser. Disse inkluderte: årets toppscorer, flest spilte minutter, årets mål, "assistkongen", "miljøprisen", "årets gjennombrudd", "årets KjelsåsSjel", og "spillernes spiller".

Styreleder Dag Vestlund sa noen velvalgte ord om den imponerende innsatsen fra spillerne og sentrale bidragsytere - folk som legger ned en viktig innsats for hele klubben. Det ble premiere på filmen "På innsiden av Cupen," servering av pizza, og kvelden markerte avslutningen på en minneverdig sesong. 


Årets toppscorer - Jens Aslaksrud

Flest spilte minutter - Jens Aslaksrud

Årets mål - Victor Emanuel Halvorsen (mot Aalesund 2 hjemme)

Assistkongen - Ola Bjørnland og Jens Aslaksrud

Miljøprisen - Ola Bjørnland

Årets gjennombrudd - Leo Bech Hermansen

Spillernes spiller - Victor Emanuel Halvorsen

Årets KjelsåsSjel - Tom Johansen


Bilder fra kvelden


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.