Marius Horst er ny keepertrener i Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 16. Okt 2023

Marius Haugland Horst er vår nye keepertrener. Marius kommer fra rollen i Gjelleråsen, hvor han har fått verdifull erfaring som han tar med videre til oss. Keepertreneren skal hovedsakelig bidra på A-laget, men vil veilede hele fotballgruppa med sin kompetanse. Han var i ung alder et stort keepertalent, og har førstehånds erfaring med toppidrettsmentaliteten som kreves for å nå langt. 


En «no brainer» da Kjelsås kom på banen 

- Da Kjelsås kom på banen var det egentlig en «no brainer», og gjennom samtaler med klubben ble det bare enda tydeligere at det var et riktig valg for min del, innleder Marius Horst. 

- Det er en sulten og god keepergruppe her, så det er selvfølgelig noe man vil være en del av, og forhåpentligvis være med på å løfte ytterligere. 

- Jeg er en god gammeldags «nerd» på faget, så jeg har selvfølgelig noen klare formeninger om hva jeg ønsker i en keeper, og hvordan vi skal komme oss dit, sier Horst. 


Mye erfaring å videreføre  

Marius Horst var i ung alder et stort keepertalent, og har mange nyttige erfaringer å videreføre keepere i Kjelsås. 

- Jeg var der jeg ville være som 16-åring og trente litt med A-laget til Odd, før kroppen sa fullstendig stopp. Etter noen sporadiske forsøk etter det var det duket for å heller gå inn som trener. 

- Jeg har vært heldig og jobbet med keepere med erfaring fra høyere nivå allerede, i tillegg til min egen karriere, som selv om den var kort, var ganske innholdsrik. Jeg har en viss formening om hva som kreves for å lykkes, sier Horst. 

- Som trener er jeg en god selvtillitsbygger, og legger vekt på å forstå hver enkelt spiller. Jeg ønsker å skape forståelse rundt den mentale biten, ikke bare det keepertekniske, sier Marius Horst. 


Ser frem til hverdagen i Kjelsås

- Jeg blir varmere og varmere i trøya for hver dag som går, og har blitt tatt i mot på en veldig god måte, noe som gjør det veldig mye enklere. 

- Så gleder jeg meg enormt til fortsettelsen og bli enda bedre kjent med folk i og rundt klubben, avslutter vår nye keepertrener, Marius Horst. 


Vi gleder oss til å følge vår nye keepertrener på Oslos Tak, som blir en viktig ressurs for alle Kjelsås-keepere. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.