Eivind Kampen forlenger med Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 4. Okt 2023

Hovedtrener Eivind Kampen har signert en fireårs kontrakt med klubben. Han er nå i sin 12. sesong som hovedtrener for Kjelsås, noe som gjør ham til en av de lengstsittende trenerne i norsk toppfotball. Han skal ha mye av æren for stegene klubben har tatt i retning av å bli en anerkjent utviklingsklubb i Norge. Det er svært gledelig for alle som er glad i Kjelsås at vår trener ønsker å videreføre prosjektet vi har på Oslos Tak.  


Hovedtrener siden 2012

Eivind Kampen ankom Kjelsås i 2011 og overtok hovedansvaret året etter. Da han ble spurt av daværende sportslig leder, Viggo Antonsen, om trenerjobben som uventet ble ledig fire måneder før sesongstart i 2012, skvatt 29-åringen og svarte først nei. Etter litt betenkningstid ombestemte han seg. 

- Det føles riktig for meg å være her, men jeg går inn i trenerjobben med stor ydmykhet, uttalte Eivind Kampen til Nettavisen. 

Med fasit for hånden kan vi trygt si at beslutningen om å la Eivind Kampen overta hovedansvaret var en klok beslutning av klubben. Han fortjener stor anerkjennelse for at vi har vokst oss til den utviklingsklubben vi har blitt i norsk fotball. Uten ham ville klubben ha stått i en helt annen posisjon. 


Enorm tillitserklæring

Fra venstre: Sportslig leder senior Alexander Rein, Eivind Kampen, og Styreleder Dag Vestlund.

Sportslig leder for seniorlaget, Alexander Rein, er henrykt over at Eivind Kampen har valgt å forlenge med klubben han har vært i siden 2011. Han betrakter kontraktsforlengelsen som en tillitserklæring til klubben. 

- Det har naturligvis vært mange klubber som har vært på Eivind. At han ønsker å fortsette på prosjektet her er en enorm tillitserklæring til oss som klubb, sier Rein. 

- Det setter samtidig krav til alle i klubben at vi må jage på sammen for å utvikle oss videre som klubb. Det er pakten vi inngår ved å ha en type som Eivind i sjefsstolen, og noe som bør gi skikkelig motivasjon for hele klubben fremover, sier Alexander Rein. 


Styreleder Dag Vestlund er fornøyd med at Kampen blir å se i Kjelsås i årene fremover. 

- At Eivind har valgt å forlenge sin avtale med oss, markerer at vi har nådd vår viktigste målsetning dette året, uttaler Vestlund. 

- Eivind er, og har alltid vært veldig hardtarbeidende, men han har hatt mange oppgaver utover det sportslige. Fremover blir det viktig at han får anledning til å konsentrere seg mer utviklingen av våre spillere, noe som vil komme hele Kjelsås Fotball til gode, sier styreleder Dag Vestlund. 


Viktig for fortsettelsen

- Det er en gledens dag for alle i Kjelsås Fotball. Dette er den beste fotballtreneren for Kjelsås. En fantastisk fin fyr som alle er skikkelig glad i her på Oslos Tak, sier Alexander Rein. 

- Eivind representerer de verdiene vi som klubb ønsker å ha- han etterlever dem forbilledlig dag ut og dag inn. Ikke noe jåleri, ekte saker, uttaler Rein. 


Eivind Kampen er sentral for våre ambisjoner om videre utvikling. At han har gått til skrittet å signere en ny avtale med klubben er ikke bare viktig for våre seniorspillere, men gleder alle som er en del av fotballmiljøet i Kjelsås.   

- Eivind har vært, og vil være, en sentral premissgiver for at klubben utvikler seg videre på alle områder- noe som gagner små og store i klubben, avslutter sportslig leder senior Alexander Rein. 


Vi gleder oss til fortsettelsen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.