Angrepsspiller med OBOS erfaring til Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 8. Sep 2023

Den offensive spilleren Filip Pleym Mardal er klar for Kjelsås. 2002-modellen kommer opprinnelig fra Sandane, og har i årets sesong spilt for Frigg i Norsk Tipping-ligaen. Mardal har tidligere fått kjenne på nivået i OBOS-ligaen for Sogndal, og karakteriseres som en tobeint angrepsspiller med x-faktor i spillet sitt.  


Høyt på prioriteringslisten

Assistenttrener Jørgen Bjørn er fornøyd med å ha kommet til enighet med den spennende angrepsspilleren. 

- Filip er en tobeint offensiv spiller med gjennombruddskraft. Gikk en veldig god skole med ett framifrå 02-kull i Sogndal og fikk smake på OBOS og internasjonale referanser i ung alder, sier Bjørn. 

- Han har x-faktor i noen deler av spillet som vi setter høyt på prioriteringslista vår. De skal vi dyrke, sier han. 

Vår nye signering kan bekle spiss- og kantposisjonen, og har fått tildelt draktnummer 33. 

- Filip har nå vist prov på at han også håndterer «Aadlandball» på Tørteberg, og har fortsatt å utvikle deler av spillet sitt der, sier Bjørn. 

- Vi henter en spiller som kommer inn med selvtillit og en drøm om å løpe bakrom og lage furore. Vi satser på at drøm blir til virkelighet, avslutter assistenttrener Jørgen Bjørn. 


Vi ønsker Filip velkommen, og takker Frigg og Aadland for fin dialog, som alltid. Første anledning til å se Filip i Kjelsåsdrakt er borte mot Fram lørdag 16. september. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.