Slaget om Nordre Aker

Postet av Martin Berild Aspelund den 14. Aug 2023

Onsdag 16. august klokken 18.30 er det duket for Slaget om Nordre Aker når Lyn kommer på besøk til Grefsen Stadion. Kampen ble utsatt til etter ferien grunnet cupeventyret, men på onsdag skal det avgjøres. La oss gjenskape cupstemningen på tribunen når vi møter rivalen!


Før kamp

Billetter kan kjøpes her eller i porten ved ankomst. Det er gratis inngang for alle barn under 16 år. 

Det er satt en begrensning på 500 billetter til bortesupportere for denne kampen. Barn kommer i tillegg. 

Portene åpner 1 time og 30 minutter før avspark. Det er begrensede parkeringsmuligheter ved stadion. Vi oppfordrer supportere til å benytte seg av kollektivtilbudet i området (Trikk og buss), sykle eller gå til stadion.  Innganger på stadion. Hjemmesupportere går inn Neptunveien. Bortesupportere går inn i Engebråtveien. 

Forhåndsstoff

Sist lagene møttes var på Nordre Åsen i 2. serierunde. I den kampen gikk Lyn seirende ut 2-0. Mye har skjedd siden april. 

Foto: Torshov Sport. 2. serierunde mellom Lyn og Kjelsås. 

Lyn

Før onsdagens oppgjør er at Lyn befinner seg på 2.plass etter at de slo serieleder Egersund hjemme på Bislett Stadion 2-1 lørdag. Bortelaget står med 7 strake seiere, og kan med full uttelling på sine to hengekamper trone øverst i Postnord-ligaen avdeling 1. Lyn har denne sommeren forsterket seg med Rasmus Andreas Isegran fra Sprint-Jeløy. Henrik Lehne Olsen med over 50 kamper har forlatt klubben. 


Kjelsås

Kjelsås ligger på 5.plass, og kan vise til sterk hjemmestatistikk i Postnord-ligaen. På Grefsen Stadion har det blitt 5 seire, en uavgjort, og ett tap. I løpet av sommeren har Rasmus Eggen Vinge blitt solgt til Stabæk, og Victor Emanuel Halvorsen kommet til enighet med Sarpsborg 08. Sistnevnte fortsetter ut sesongen på Oslos Tak. Inn portene har Markus Solvang Ottesen fra Follo kommet. 


Vi ser frem til en av høstens virkelige godbiter på onsdag. Vel møtt! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.