Markus Solvang Ottesen til Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 7. Aug 2023

Markus Solvang Ottesen har signert en avtale med Kjelsås ut sesongen 2026. Ottesen kommer fra tredjedivisjonsklubben Follo, hvor han har gått gradene. 2002-modellen karakteriseres som en ambisiøs angrepsspiller, som kan bekle flere offensive roller. 


En spiller vi har fulgt over tid

- Markus er en angrepsspiller som har utvikla seg jevnt og trutt siste åra, og har jobba veldig tålmodig i et godt Follo-miljø. Slikt liker vi godt, sier hovedtrener Eivind Kampen. 

Nysigneringen står oppført med 47 kamper og 12 mål i seriespill for Follo sitt A-lag, i tillegg til 5 kamper i NM. Første hinder i årets cupeventyr var nettopp Follo, hvor Markus kom inn som innbytter. 

- Han er en spiller vi har fulgt over tid og han er som hånd i hanske for profilen vår. Vært i Follo i mange år nå og det varmer veldig, sier assistentrener Jørgen Bjørn. 


Anvendelig angrepsspiller med målpoeng i seg

- Markus har mye målpoeng i seg, og kan bekle flere roller i angrepet vårt. Det spisser konkurransen i troppen vår inn mot en spennende høst, sier Kampen. 

- Vi får en skrubbsulten unggutt med toppidrettskultur prenta inn fra barnsben av og som oser av profesjonalitet og ambisjoner, sier Bjørn.  

- Skal ut på Grefsen Stadion i 11ern etter Vinge. Det blir som å hoppe etter Lasse Ottesen, men vi tror ingen i verden er bedre rusta til det enn Markus, sier Jørgen Bjørn. 

- Markus er en spiller vi hadde veldig lyst på. En kjempefin gutt, som passer profilen vår veldig godt med henhold til alder og ambisjoner. Vi er strålende fornøyd med at det lot seg gjøre, avslutter Eivind Kampen. 

Markus Solvang Ottesen på trening denne uken. 

Vi gleder oss til å se Markus i aksjon i kongeblått, og takker samtidig Follo for en god og ryddig overgangsprosess. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.