Kjelsås på Norway Cup

Postet av Martin Berild Aspelund den 6. Aug 2023

Kjelsås var representert på Ekebergsletta under Norway Cup i uke 31 med flere barne- og ungdomslag. Uken på en av verdens største fotballturneringer er et høydepunkt for mange av våre unge håpefulle fotballspillere. 


G2008

08-gutta gikk med knapp margin glipp av A-sluttspillet, men tok seg helt til 1/4 finalen i B-sluttspillet, hvor de tapte på straffer mot Rival etter det stod 1-1 etter ekstraomganger. 

Gutta hadde før det 4 seire, en uavgjort og et knapt tap mot Ranheim i første kamp på en tung og humpete gressbane. Laget har tatt steg ila. cupen og er nå giret for en spennende høstsesong. G2008 - Idrettsglede, mestring og utvikling

J2010 

J2010 legger en fantastisk sommer bak seg resultatmessig. Hvem skulle tro at breddelaget Kjelsås skulle komme hjem fra Sverige med det gjeve troféet og 1.plass i Gothia Cup? 

Etter en uke med hvile var jentene klare for Norway Cup 2023. 

I Norway cup stilte Kjelsås J2010 med to lag. Kjelsås 1 tapte dessverre knepent for Røa 0-1 i semifinalen i A-sluttspillet. Det var utrolig bittert ettersom Kjelsåsjentene tidvis dominerte semifinalen, men ballen ville ikke inn i nettet. Jentene reiste seg og kom sterkt tilbake i bronsefinalen mot Sogndal. Det resulterte i 1-0 seier og bronsepokalen ble med hjem til Oslos tak.

Kjelsås 2 gjorde det også sterkt. Et lag som var kombinert av jenter 2010 og 2011 tok seg hele veien til kvartfinale i B-sluttspillet i Norway Cup. 


J2011

Kjelsås sitt J2011 var representert med to lag på Norway Cup, Kjelsås City og Kjelsås Gunners. «Superjentene», som de kaller seg, hadde med 26 spillere denne uken på Ekebergsletta.

Et minneverdig øyeblikk fra turneringen var da Kjelsås City slo Røa 1-0. Rektor på Grefsen Skole stod på sidelinjen som trener for Røa, og de var derfor ekstra stas å slå. Selv om det var City som vant kampen, var Gunners minst like entusiastiske og hele gjengen jublet sammen. 


G2011

Kjelsås G2011 kan melde om god stemning på Norway Cup. En uke med jevne kamper og herlig samhold, hvor gutta så og heiet på hverandres kamper. 


J2013

J2013 stilte med to lag i 5er turneringen på Norway Cup. Alle fire kampene ble spilt fredagen, og det var mange som var glade for å se hverandre igjen etter ferien. Lagleder kan melde om at kampene gikk bra, selv om fokuset ikke lå på resultatene. For jentene var det veldig moro med cup og fotball igjen. 


G2013

Gode dager på Norway Cup for G2013. Fra gjørme til solskinn, og jevne kamper med full innsats! Fantastisk stemning på sletta. Engasjerte trenere la til rette for gode Kjelsåsgutter. 


G/J2016

3v3-spill. 

Gutter og jenter 2016 hadde en flott dag på Ekeberg denne helgen. Fotball og tivoli var en sikker kombo. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.