Pål Anders Karlsen takker av etter 12 år i Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 15. Jul 2023

Foto: KB. Sportsmedia. 

Keepertrener Pål Anders Karlsen gir seg i Kjelsås etter 12 års tjeneste i klubben. Nå flytter han hjemover til Moelv. "Påsan" har vært en sterk bidragsyter i treningshverdagen og kulturen, som vi kaller Sjela i Kjelsås. Trener, tidligere kapteiner og lagkamerater kommer med sin hyllest av Kjelsås-profilen, som nå takker av. 


Fortjener en hyllest

- Jeg synes det er skikkelig vemodig at Påsan nå takker for seg.Keepertrener Pål Anders Karlsen gir seg i Kjelsås etter 12 års tjeneste i klubben. Nå flytter han hjemover til Moelv. "Påsan" har vært en sterk bidragsyter i treningshverdagen og kulturen, som vi kaller Sjela i Kjelsås. Trener, tidligere kapteiner og lagkamerater kommer med sin hyllest av Kjelsås-profilen, som nå takker av.  Så er det klart at når du har vært her lenger enn kunstgresset, så har du lagt inn ei fryktelig sterk vakt for klubben. Han er definitivt en av dem som fortjener å klappes ut porten, sier hovedtrener Eivind Kampen. 

- Påsan var en helt perfekt spiller for treningshverdag og kultur, full av energi og entusiasme. Han som rakk opp hånda først da det var snakk om dugnader, han som tok initiativ til sosiale sammenkomster, og han som stort sett lagde størst scener ved både seier og tap på trening, sier Kampen. 

Pål Anders Karlsen er på sjetteplass på listen over spillere med flest kamper for rekruttlaget, med sine 84 kamper. 

- Han var alltid en nerd på keeperfaget, og med pedagogikk i bånn, var jeg svært fornøyd da han etter hvert gikk med på å ta ansvaret for keepergruppa. Påskrudde keepere er så avgjørende for intense økter, og den gruppa Påsan har skrudd sammen her de siste åra har fargelagt hverdagen på en helt rå måte, sier Kampen. 

- Vi liker å være stolte av det gode miljøet vi har i Kjelsås, populært kalt sjela. Ingenting er mer ferskvare enn det. Mange har sikkert fått med seg at Påsan er forsanger på seiersropa våre de siste ukene. Men han har også holdt i den siste peppen før spillerne entrer banen til avspark. 

- Takk for en fryktelig sterk innsats, vi kommer til å savne deg fælt. Påsan er sjela, avslutter Eivind Kampen. 

 Eivind Kampen: Hovedtrener. 

Setter alltid laget først

- Med hånda på hjertet har jeg aldri opplevd en person som i så stor grad som Påsan setter laget først. Det å være i utfordrerrollen som keeper kan være krevende, denne rollen har ingen mestret bedre enn deg Påsan, sier tidligere Kjelsås-kaptein Espen Frøystveit.  

- Engasjementet var alltid der, både på trening og i kamp. Ingen jublet høyere når vi scoret, enten du spilte eller var vår 12 mann. Imponerende!

- Så må jeg innrømme at jeg noen ganger pirket litt i deg på trening, men det var ikke tilfeldig. Du var lett antennelig med mange meningers mot, et mot som skapte gode diskusjoner og et stort engasjement. Hva er vel fotball uten engasjement, avslutter Frøystveit. 

Espen Frøystveit: Tidligere Kjelsås-kaptein og lagkamerat. 

Forbilde både på og utenfor banen

- Påsan. Lagkamerat, trener og kompis! Trolig den viktigste faktoren for det herlige miljøet vi har hatt i Kjelsås det siste tiåret!, sier tidligere Kjelsås-kaptein Jesper Solli. 

- Et humør, treningsiver og konkurranseinstinkt få kan matche, har gjort Påsan til et forbilde både på og utenfor banen. Alltid tatt hånd om både store og små, og er en figur man kan lete lenge etter.

- Nyt det nye livet med hus! Kjelsåsgutt HEI!!, avslutter Solli 

Jesper Solli: Tidligere Kjelsås-kaptein og lagkamerat. 

Bidratt voldsomt inn i Sjela

- Pål-Anders - Tusen takk for at du tipset meg om å ringe Eivind i 2014! Jeg har satt stor pris på å dele garderobe med deg i mange år, og 1-0 på Strømmen stadion er noe jeg aldri glemmer!, sier tidligere Kjelsås-kaptein Lars Brotangen. 

- Din evne til å levere 100 % innsats, tilstedeværelse og energi hver eneste dag i 12 år har bidratt voldsomt inn i Sjela, avslutter Brotangen. 

Lars Brotangen: Tidligere Kjelsås-kaptein og lagkamerat. 

"En av de beste lagkameratene jeg har hatt"

- Påsan har peppa meg opp, skjelt meg ut, klappa meg på skulderen, og kommet med trøstende ord i 10 år - veldig takknemlig for alt. Uten tvil en av de beste lagkameratene jeg har hatt, sier Kjelsås-kaptein Ola Bjørnland. 

- Når han nå drar hjemover er det samtalene i bilen på vei til og fra kamp og trening jeg kommer til å savne mest, avslutter Bjørnland.  Ola Bjørnland: Kjelsås-kaptein og tidligere lagkamerat. 

Vi takker Pål Anders Karlsen for innsatsen i Kjelsås, og ønsker lykke til videre! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.