Seier i generalprøven

Postet av Martin Berild Aspelund den 1. Apr 2023

Kalenderen viser endelig april, og det er et sikkert tegn på at sesongen nærmer seg med stormskritt. A-laget tok lørdag formiddag turen til CC Vest Arena, for å møte Ullern til generalprøve før seriestarten i Postnord-ligaen.

Kampen settes i gang, og det er en relativt jevnspilt åpning på oppgjøret. Midtveis i omgangen tennes alle plugger til når Blixt Flaten blir utsatt for en mildt sagt ufin takling. Ullernspilleren er heldig som slipper unna med bare det gule. Få minutter senere kontrer hjemmelaget, men vår sisteskanse Da Rocha avverger. Etter dette er vi inne i en god periode, hvor vi vinner ballen høyt ofte. I det 34 spilleminutt er Hermansen så nære når han drar seg nydelig fri på 8 meter. Skuddet går like til side for mål. Flere store sjanser blir det ikke, og lagene går inn til pause på stillingen 0-0.

I pausen gjøres det tre bytter fra vår side, og de blåkledde fortsetter den positive trenden fra slutten av omgangen. Rett etter hvilen kommer Vinge seg løs på kanten, og slår nydelig inn. Innbytter Nouri er først på den, men headingen blir for svak. Samme mann slår herlig igjennom Jens på løp, og alene med keeper er Aslaksrud sikkerheten selv. 1-0 Kjelsås. Etter scoringen er Nouri på farten igjen, kun en god benparade fra Ullern sin keeper hinder oss i å doble ledelsen. Ullern har nok å hanskes med i denne andreomgangen. Hjemmelaget registrerer sin første sjanse i omgangen etter 73 minutter, men også denne gang har Da Rocha god kontroll. Vi viser oss fra en positiv side, er solide bakover og farlig fremover i banen.

Kjelsås vinner 1-0 i generalprøven mot Ullern på CC Vest Arena. I nydelig vårvær blir Jens Aslaksrud matchvinner mot sine gamle lagkamerater. Nå retter vi fokuset mot seriestarten 2. påskedag når opprykksfavoritt Arendal kommer på besøk til Grefsen Stadion.

Målscorer: Jens Aslaksrud.