Simen Olafsen klar for Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 28. Feb 2023

Simen Olafsen har kommet til enighet med Kjelsås om en ett-årsavtale. 26-åringen kommer fra Strømmen, hvor han har vært en sentral lederskikkelse i klubben i OBOS- og Postnord-ligaen. Han har også U-landskamper for Norge. 


Etter at Vassdal var svært uheldig og pådro seg en alvorlig kneskade i treningskampen mot Lyn, har Simen vært med oss i kampene mot Skeid og Grorud. Han har gjort et solid inntrykk, og vi er veldig fornøyd med at han valgte å bli med oss videre. Nyervervelsen har i tillegg til spill for Strømmen, vært i klubber som Vålerenga, Levanger og Hødd, og kan skilte med rikelig erfaring fra nivået.  

Hovedtrener Eivind Kampen beskriver vår nye mann som en skolert og ryddig midtstopper med bra rutine, og veldig fine lederegenskaper. Det er viktig for nivået vårt på kort sikt, men også svært nyttig for utviklingen til de unge midtstopperne våre. 

"Olafsen er en spiller vi har kjent godt siden tida hans i Vålerenga, hvor han gjestet Grefsen Stadion et par ganger med VIF2 i 2013 og 14. Måten han har glidd lynraskt inn i gruppa på og levert fra første stund, levner ingen tvil om at vi får inn en supersolid type" avslutter Kampen. 


Vi ønsker Simen velkommen, og gleder oss til å se han i aksjon i kongeblått! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.