Endringer i spillerstallen

Postet av Martin Berild Aspelund den 23. Jan 2023

Lars Brotangen sikker fra straffemerket. Foto: Alexander Rein 

Etter en sterk fjorårssesong som endte med 4.plass i Post-Nord ligaen, og i forkant av en ny spennende sesong skjer det endringer i spillerstallen. Et tegn på at det jobbes godt på Oslos tak er at Yaw Paintsil (23), og Ole Erik Midtskogen (27) har tatt steget opp til Eliteserien med overganger til henholdsvis Tromsø og Odd. Jacob Hanstad (20) har gått tilbake til moderklubben Lyn. 


To sentrale skikkelser i Kjelsås har valgt å trappe ned. Lars Brotangen (31) kom til oss før 2015 sesongen og endte på hele 154 obligatoriske kamper og 23 mål. «Lars har vært en megasvær kaptein for oss. Alltid påskrudd og stristappa med krav og forventinger, til både seg sjøl og omgivelsene. En svært kompetent mann, som har betydd veldig mye for alle i Kjelsås» uttaler hovedtrener Eivind Kampen. Også Runar Brenden (31) har valgt å trappe ned. Valdres-gutten kom til Kjelsås før 2015 sesongen, og havnet på 77 obligatoriske kamper. 


Jens Bonde Aslaksrud er tilbake. Foto: Alexander Rein

En gladnyhet kom før jul da det ble klart at en ekte Kjelsåsgutt, Jens Bonde Aslaksrud, returnerer til Kjelsås etter halvannen sesong i Ullern. «Jens hadde en fantastisk sesong i Ullern. Toppskårer i avdeling 1, med 15 seriemål for et nyopprykka lag, er rått. Vi har sjølsagt fulgt godt med, og det har vært veldig moro» sier Kampen. Vi gleder oss å se Jens tilbake i kongeblått! 


Siste nytt fra taket er resigneringen av Greg Dylan Dusabe (20). Tidligere i vinter har Ahmad Adil Abbas (23), Ola Bjørnland (29), Eivind Frøhaug Willumsen (21), Filip Larsen Gripsgård (21) og Terje Kirsebom (43) valgt å fornye kontraktene sine. Med spillersalg til Eliteserien og mye rutine forsvunnet ut portene på stadion, er det knyttet spenning til hvilke spillere som kan være på blokka til Kampen og Bjørnen. Hvem dette er, og nyheter om A-laget får du først her og på Kjelsås fotball på Facebook og Twitter


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.