Trening og kamper under Koronasituasjonen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 14. Aug 2020

Til medlemmer av Kjelsås Fotball                                                                                          Oslo 14.08.20

Tema: Trening og kamper under Koronasituasjonen

 

Innledning:

Kjære alle spillere, foreldre, frivillige, trenere og tillitsvalgte.

Vi ser frem imot at kamper for barn og ungdom nå skal i gang.
Vi må huske på at treninger og kamper i aldersbestemte klasser er et unntak fra smittevernsreglene som gjelder i samfunnet for øvrig. Det er derfor viktig at vi alle er vårt ansvar bevisst og setter oss inn i reglene som gjelder for gjennomføring av treninger/kamper og følger disse.
 De aller viktigste smittevernsreglene er

Koronahåndbok 

Norges fotballforbund har utarbeidet en koronahåndbok. for fotballaktiviteten. Håndboken beskriver alle de rammer og retningslinjer vi som klubb må forholde oss til når vi skal tilrettelegge for aktivitet. 

Her er de viktigste punktene dere må forholde dere til i forbindelse med aktivitet i klubben vår:

TRENINGER

  • For å holde kontroll på situasjonen og området har bare spillere, trenere og de som har blitt gitt oppgaver tilgang på anlegget. Foreldre og andre foresatte må i så stor grad som mulig unngå å komme inn på selve anlegget. 

 

  • Ofte er det under den uformelle aktiviteten før, under og etter trening at vi har lettest for å glemme oss. Eksempelvis under transport, mens vi drikker vann eller mens vi strekker ut og prater med hverandre etter trening. Ikke vær redd for å si fra hvis noen kommer for nære.

KAMPER

●             Det kan maksimalt oppholde seg 200 personer på et anlegg. Det betyr at det ikke er tid for å invitere tanter/onkler/besteforeldre på kamp. Myrerfeltet gress og kunstgress defineres som ett anlegg.

●             Publikum skal oppholde seg på som angitt i eget vedlegg.

●             Hjemmelaget skal stille med kampvert på alle kamper.
Kampvertens hovedoppgaver er:
1) påse at alle holder 1-meters avstand så lenge man ikke er spiller på banen
2) sørge for at alle til stede på kampen skal registreres med navn og telefon
      registreringen skal oppbevares i 10 dager for mulig smittesporing

Vi oppfordrer foresatte til å høre med trenere/lagledere om de trenger hjelp til denne oppgaven.

Koronavettkurset

●             Koronavettkurset er et obligatorisk kurs for alle trenere og spillere fra det året de fyller 13 år.

●             Kurset må gjennomføres innen utgangen av august.

●             Ta bilde av kursbevis ved bestått kurs. Lagleder eller annen frivillig følger opp hver enkelt årgang og gjennomføring av kurs.

●             Kurset gjennomføres via Min Idrett og man må ha fødselsnummer, telefon og epost tilgjengelig for registrering. Unge spillere kan benytte foresattes epost og telefon. Link med fullverdig informasjon og registrering: Koronavettkurset

 

Spørsmål

• Hvis dere har spørsmål eller kjenner dere utrygge, ta direkte kontakt med daglig leder i fotballgruppa på fotball@kjelsaas.no 

• Ved eventuell smitte, ta umiddelbar kontakt med daglig leder i Kjelsås IL, Truls Nygaard på 901 04 343 eller truls@kjelsaas.no 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.