Lek med ball

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 4. Mar 2020

LEK MED BALL 

Kjelsås Fotball inviterer i 2022 jenter og gutter født i 2017 til Lek Med Ball på Myrerjordet med oppstart onsdag 11. mai 2022 kl. 17.30 – 18.30.

Barna blir kjent med fotball gjennom Lek Med Ball. Vi holder 6 økter - 5 i regi av klubbtrenere - den 6. med forberedende kurs (Barnefotballkvelden) og praksis for foreldrene med bistand av oss. 

I løpet av samlingene vil våre instruktører sørge for at barna opplever glede og mestring med fotball. Vi bruker lek for å bli kjent med spillet.

I alt seks samlinger før sommeren i regi av klubb (med kursing av foreldre) og oppfølging av foreldredrevet aktivitet etter sommeren (av oppstartsansvarlig).

Påmelding/betaling

Påmeldingsavgiften er på 1 000 kroner. Deltagerne får lightball, Kjelsåsdrakt, shorts og strømper.
Lek med ball er åpent for alle som har lyst til å prøve fotball som aktivitet. Ta kontakt med klubbkontoret på kontoret@kjelsaas.no dersom det er utfordrende å betale hele eller deler av påmeldingsavgiften.

Etter siste lek med ball 15. juni fortsetter fotballaktiviteten i foreldrenes regi med støtte fra oppstartsansvarlig. Klubben stiller med veiledere for de foresatte og årgangen mottar utstyr til bruk på treningene. Trenerkurs for foresatte og utstyr er også inkludert i deltakeravgiften. 

Påmeldingsfrist er onsdag 4. mai.

Påmeldingslenke kommer her:

Spørsmål om programmet rettes til Arild Nøst Odland på tlf 980 14 236 eller arildno@kjelsaas.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.