Kjelsås Fotball inviterer i 2024 jenter og gutter født i 2019 til Lek Med Ball på Myrerfeltet. Arrangementet foregår fra midten av mai til skoleferien. 

PÅMELDING 


Om Lek Med Ball

Barna blir kjent med fotball gjennom Lek Med Ball. Vi holder 6 økter – 5 i regi av klubbtrenere – den 6. med forberedende kurs (Barnefotballkvelden) og praksis for foreldre med bistand av oss. I løpet av samlingene vil våre instruktører sørge for at barna opplever glede og mestring med fotball. Vi bruker en leken tilnærming for å bli kjent med spillet. I alt seks samlinger før sommeren i regi av klubb (med kursing av foreldre) og oppfølging av foreldredrevet aktivitet etter sommeren (av oppstartsansvarlig). 

Lek Med Ball er åpent for alle som har lyst til å prøve fotball som aktivitet. Etter siste aktivitet i midten av juni fortsetter fotballaktiviteten i foreldrenes regi med støtte fra oppstartsansvarlig. Klubben stiller med veiledere for de foresatte og årgangen mottar utstyr til bruk på treningene. Trenerkurs for foresatte og utstyr er også inkludert i deltakeravgiften.

Spørsmål om programmet rettes til Arild Nøst Odland på tlf: 98 01 42 36 eller arildno@kjelsaas.no