Ny kontrakt for Leo Bech Hermansen

Postet av Martin Berild Aspelund den 21. Feb 2024

Leo Bech Hermansen har signert en ny kontrakt med Kjelsås ut 2026. Han har tatt store steg siden ankomsten fra Sarpsborg 08, og ble kåret til «Årets gjennombrudd» på sesongavslutningen i november. Nå gleder han seg til sesongstart.


Stortrives på Oslos Tak

Den unge midtbanespilleren har fått stadig mer tillit på banen, noe 25 kamper fra start i 2023 vitner om. Selv roser han egne lagkamerater, trenerteamet og folkene i og rundt klubben. 

- Jeg har stor tro på at det er her jeg kan utvikle meg best som spiller. Jeg legger også stor vekt på egen trivsel, og tror ikke det er et annet sted jeg kunne hatt det så bra som jeg har det her. 

- Gutta i garderoben og folkene rundt klubben er helt topp. I tillegg har vi et supert trenerteam og spillere med gode fotballferdigheter. Jeg tror vi kan gjøre det veldig bra i den kommende sesongen, sier Hermansen. 


Hovedtrener Eivind Kampen forteller at det har vært en fryd å følge Leo i vinter. 

- Leo hadde strålende utvikling gjennom 2023, og vant helt fortjent prisen for årets gjennombrudd. En herlig gutt, som virkelig begynner å forstå hvor rå han kan være. 

- Han møtte til oppkjøringa i en voldsom fysisk forfatning, og har vært en fryd å følge så langt i vinter, sier Kampen. 


Viktig for klubben

- Viser med denne kontraktsforlengelsen at han både tror på, og er fullt ut dedikert til den jobben vi skal gjøre, så det er et svært signal for Kjelsås, sier Kampen. 


Leo tar med seg nyttige erfaringer fra i fjor, og ser samtidig et stort potensial i årets utgave av Kjelsås. 

- Jeg tar med meg fine erfaringer fra fjorårets sesong med kule kamper i NM. Der møtte vi gode lag foran mye folk i kamper som betydde mye. Det tror jeg er gode erfaringer å ha med seg inn i en ny sesong, og det viser at vi er et godt lag som kan oppnå store ting sammen. 

- Den kommende sesongen forventer jeg at vi er et lag som skal dominere i kampene vi spiller, og går for opprykk til OBOS-ligaen, avslutter en offensiv Leo Bech Hermansen.

 

Vi gleder oss til å følge Leo videre!  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.