Habitat med videre ut 2026

Postet av Martin Berild Aspelund den 26. Jan 2024

Vår trofaste samarbeidspartner Habitat er med videre ut 2026. Habitat er et entreprenørfirma med mesterbrev innen tømrerfaget, og stiller alltid opp for Kjelsås Fotball. Firmaet har en stor kundekrets i nærmiljøet - nå videreføres samarbeidet!


Viktig støttespiller for Kjelsås Fotball

Daglig leder i Habitat, Daniel Ulverud, ser tilbake på samarbeidet som startet i 2020 og mener det er givende å bidra i det lokale idrettslaget. 

- Vi ønsker å støtte det lokale idrettslaget (fotballgruppa) fordi vi ser verdien det gir unge og voksne å ha et godt tilbud i nærmiljøet. Både bredde og topp, sier Ulverud.

 

Administrativ leder, Martin Ovesen, er svært fornøyd med å videreføre samarbeidet med Daniel og Habitat.

- Vi er veldig fornøyde med å ha med Daniel og Habitat på en samarbeidsavtale ut 2026. 

- Habitat har vært en viktig støttespiller for Kjelsås fotball i flere år og Daniel stiller alltid opp for klubben. Vi ser sammen frem mot noen veldig spennende år for Kjelsås Fotball, sier Ovesen.


Genererer oppdrag i bydelen 

Daniel opplever at samarbeidet så langt har hatt en positiv innvirkning på antallet oppdrag i området.

- Vi ønsket å fornye avtalen også fordi vi ser at det genererer oppdrag i bydelen. Habitat har fått en stor kundekrets i nærmiljøet, og tar på oss oppdrag i alt fra å bygge eneboliger til å skifte et vindu hos fru Hansen. 

- Vi ser frem til videre arbeid med Kjelsås Fotball fordi vi ser at fotballgruppa er i vekst, både i antall og i profesjonalisering. Gleder oss til å følge med videre og støtte der vi kan, avslutter Daniel Ulverud. 

Les mer om Habitat på deres Hjemmeside og Facebook


Takk til vår samarbeidspartner, Habitat. Vi gleder oss til fortsettelsen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.