Marius Stølan forlenger med Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 30. Des 2023

Marius Castberg Stølan har signert en ny kontrakt med Kjelsås. Stølan var blant fire lokale unggutter som ble tatt opp i A-stallen før sesongen 2023, og er nå klar for ny sesong i blått. 


Oppturer og nedturer 

Hovedtrener Eivind Kampen anser det siste året som svært verdifullt for Stølan. 

- En litt ujevn sesong for Marius i 2023. Hadde utrolig fin utvikling inn til sommeren, før det ble en del motgang med småskader på høsten. 

- I sum var det et veldig nyttig år for han, og det er all grunn til å forvente at energibunten tar enda større plass i 24, sier Eivind Kampen. 

Den offensive back- og kantspilleren spilte fast på rekruttlaget i 4. divisjon. I tillegg fikk han syv innhopp for A-laget i Postnord-ligaen og NM. 

- Første året i voksenfotballen var et lærerikt år. Selv om det har vært oppturer og nedturer, så ser jeg tilbake på et positivt år med masse kule kamper og turer. Å delta i noen kule cupkamper og viktige seriekamper har vært store opplevelser, sier Marius Stølan. 


Offensiv inn mot neste sesong

2004-modellen, som har gått gradene i klubben, så ingen grunn til å fortsette utviklingen andre steder enn i Kjelsås. 

- Jeg kunne ikke sett for meg noe bedre enn å spille under Eivind Kampen, og ville aldri byttet ut den fantastiske spillergruppen vi har. 

- Neste sesong ser for meg et Kjelsåslag som vet hvor gode vi er, særlig med tanke på det vi viste i cupen i år. I tillegg ser jeg et Kjelsåslag som er sultne på å nå nye høyder.  

- Jeg ønsker virkelig å kunne bidra så mye som mulig til fellesskapet. Både i treningshverdagen og i kamp, avslutter Stølan. 

 

Vi gleder oss til fortsettelsen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.