Philip Halvorsen forlenger med Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 21. Des 2023

Philip Halvorsen har signert en ny kontrakt med Kjelsås ut 2025. Philip er en vaskeekte Kjelsåsgutt som har hatt en bratt utviklingskurve det siste året. Denne sesongen ble det totalt 16 kamper og en nettkjenning for midtstopperen. 


Aldri i tvil om å fornye kontrakten

Philip Halvorsen var blant 11 lokale Kjelsåsspillere i Eivind Kampen sin tropp dette året. Et tall som skiller seg ut i toppfotballen. Selv var han aldri i tvil da Kjelsås ønsket ham med videre.

- Kjelsås er klubben i mitt hjerte, så å forlenge var det aldri noen tvil om for min del. Jeg er veldig fornøyd med gruppa og trenerteamet, og ser frem til å være en del av utviklingen til dette laget, sier Halvorsen. 

20-åringen, som fyller år 31. desember, spilte en avgjørende rolle i sluttminuttene i åttendedelsfinalen mot KFUM-Oslo. Han hadde nemlig den målgivende pasningen til Jens Aslaksrud, som satte inn 1-0 på overtid.  

- Jeg tar med meg erfaringer fra spill på et nivå som jeg ikke har spilt på tidligere. Jeg føler jeg har utviklet meg masse siden januar, og håper å bruke det jeg har lært til neste år. Tar også med erfaringer fra cupen selvfølgelig, som viser at vi kan slå omtrent hvem som helst. 

- Neste sesong forventer, og håper, jeg at vi hevder oss i toppen av tabellen. Jeg forventer en konkurransedyktig tropp som bidrar til å gjøre hver enkelt så god som mulig. Det hadde ikke vært feil å slå årets cup-bragd heller, sier Philip Halvorsen med et glimt i øyet. 


Spennende å følge inn i en ny vinter

Hovedtrener Eivind Kampen gleder seg til å følge utviklingen til eldstebror Halvorsen videre. 

- Det var veldig gøy å følge Phil gjennom årets sesong. Definitivt en av de som tok størst steg, og han gjorde noen virkelig fine kamper for oss. 

- Den roligste gutten i stallen blir veldig spennende å følge inn i en ny vinter, sier Kampen. 


Vi gleder oss til å følge Philip Halvorsen også neste sesong! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.