Kjelsås henter forsvarspiller fra Sarpsborg 08 på lån

Postet av Martin Berild Aspelund den 22. Jun 2023

Kjelsås har kommet til enighet med Sarpsborg 08 om en låneavtale for 2004-modellen Markus Olsvik Welinder ut sesongen. Den lovende midtstopperen er spilleklar til helgens hjemmekamp mot Fram. Welinder var en viktig bidragsyter for Moss i deres opprykksesong til OBOS-ligaen i fjor med sine 21 opptredener. I årets sesong har han startet to cupkamper for Sarpsborg 08, i tillegg til spill for klubbens rekruttlag i Norsk Tipping-ligaen. 


Ung og spennende forsvarspiller

- Markus er en ung og spennende forsvarsspiller med gode skussmål. Kommer til oss fra Sarpsborg 08, har landskamper for ett veldig godt 2004-kull og spilte store deler av fjorårssesongen for Moss når de rykket opp til OBOS. Når Olafsen ble skada var det naturlig for oss å hente inn en spiller til, sier assistenttrener Jørgen Bjørn.  

Nysigneringen omtaler seg selv som en ballspillende midtstopper. 

- Som spillertype er jeg en hurtig midtstopper som er god med ballen. At valget falt på Kjelsås var naturlig, siden jeg har hørt mye bra om klubben. Det er spennende å komme til et lag som kjemper i toppen, sier Welinder. 

Fortsetter et godt samarbeid med Sarpsborg 08

- Vi har ett veldig godt forhold til S08, og det har på ny vært en ryddig og fin prosess. Sigurd Rosted og Sebastian Jarl har tatt steget videre fra oss til de, Leo Bech Hermansen kom andre veien i fjor og nå Markus Welinder. At de sender en spiller de har stor tro på til oss er ett stort kompliment til utviklingsmiljøet vårt, sier Bjørn. 

- Markus går inn i en tøff konkurransesituasjon, men det er en forutsetning for at vi skal bli bedre alle sammen, avslutter Jørgen Bjørn.  

Welinder får draktnummer 15 og er klar til lørdagens kamp mot Fram klokken 15 på Grefsen Stadion. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Markus! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.