Pangstart på sesongen

Postet av Martin Berild Aspelund den 10. Apr 2023

330 tilskuere tok 2.påskedag turen til Grefsen stadion for å se Kjelsås i den spennende serieåpningen mot hardtsatsende Arendal. Oddsettere var i forkant av kampen klare i sin sak når de favoriserte bortelaget, uten at det skulle vise seg å være en sikker vinner på tippelappen.

Første seriekamp betydde heising av Kjelsåsflagget og innmarsj i kjent melodi på speakeranlegget. Førsteomgang settes i gang, og det tar ikke mange minuttene før vi får kampens første mulighet. Aslaksrud kommer til skudd, men keeper er raskt nede og redder til corner. Vi har sett skarpe ut på overganger i åpningen, og etter 16 minutter spilt går det igjen fort fremover. Vinge og Halvorsen kombinerer i høyt tempo og ballen ender tilslutt hos Hermansen. Leo får drømmetreff, setter ballen høyt og utagbart for bortelagets målvakt. Like etter er samme mann nære å doble ledelsen, men skuddet går utenfor. Etter halvtimen må også vår sisteskanse i aksjon, Da Rocha redder mesterlig. En kontroversiell situasjon oppstår når Willumsen stjeler ballen i god posisjon. Blir dratt ned på vei mot mål, men dommer gir kun ut det gule kortet. Dette til store protester fra de blåkledde på banen og sidelinjen. Kjelsås går til pause med en 1-0 ledelse.

Det er en jevn åpning på andreomgangen, og Arendal virker mer tente enn i første. Til tross for tilsynelatende stor luftstyrke i bortelaget, er det vi som er farligst på dødballer. Så farlige at en corner fra Vinge havner i beina på Victor Halvorsen, som bredsider ballen enkelt i mål. 2-0! Kjelsås fortsetter å vise gode takter, og kaptein Bjørnland er ekstremt nærme på å sette inn vår tredje scoring. Kun stolpen står i veien. Arendal har uten tvil giret om, og får sin største sjanse etter 76 minutter. Heading fra 8 meter går like utenfor. Selv om vi har hatt kontroll i store deler av kampen blir det utrolig spennende mot slutten. Arendal reduserer til 2-1 på et nydelig volleyskudd fra 18 meter. Men isteden for at det blir en kamp mot klokka i sluttminuttene, gjør Jens et strålende forarbeid. Han sender ballen videre til innbytter Abbas, som setter inn 3-1. Det blir også sluttresultatet, og en pangstart på sesongen 2023!

Våre målscorere: Leo Bech Hermansen, Victor Halvorsen og Ahmad Abbas.

Målgivende: Victor Halvorsen, Rasmus Eggen Vinge og Jens Aslaksrud.