Velkommen til Summercamp - Ny og spennende aktivitetsuke i uke 26 med Jr. gruppa som trenere. Fortsatt ledige plasser. Meld dere på nå, for å sikre dere en plass!

Postet av Kjelsås Idrettslag den 22. Mar 2021

Kjelsås Langrenn inviterer til en ny trenings/aktivitetsuke i uke 26, dvs mandag 28. juni – fredag 2. juli og vi er så heldige å få støtte av Møller Eiendom til etablering av denne uken! Opplegget er for barn/ungdom fra 2012 til og med 2006/2007 årgang og Kjelsås sine dyktige juniorer vil være trenere. Det vil være begrenset med plasser og i utgangspunktet vil påmeldingen i år kun være åpen for medlemmer av Kjelsås IL! Det vil likevel kunne åpnes opp for andre deltakere nærmere arrangementet, dersom smittevernsituasjonen tillater det og det er plass.

I denne uken vil det vil bli lagt vekt på langrennsrettet trening som styrke, spenst, kondisjon, hurtighet og balanse. Hovedaktivitetene vil være rulleski, sykling, løping, orientering og ballspill på forskjellige arenaer i nærmiljøet.  Aktivitetene varer fra kl. 09.00 til kl. 14.00 hver dag, inkludert lunsjpause. Det vil være ledere og trenere til stede fra kl. 08.30 til kl. 14.30. Hver enkelt må ta med sin egen drikkeflaske og matpakke til lunsj, vi serverer frukt og smoothie! Fredagen blir det grilling av pølser!

Påmeldingen holdes åpen til arrangementet er fulltegnet. Deltakeravgift kr. 1.100,- Uken kan endres eller avlyses på kort varsel,  dersom smittesituasjonen ifm Covid-19 tilsier det. Deltakeravgiften vil da refunderes, med fratrekk av et adm/påmeldingsgebyr. Mer detaljert program vil bli sendt ut i slutten av mai.

Vi gleder oss til å se mange treningsglade barn og ungdom på Summercamp! For spørsmål, send gjerne e-post til: tove@kjelsaas.no 

Påmelding: https://www.deltager.no/event/summercamp_28062021

Invitasjonen vil også bli sendt på mail via oppmann i din gruppe! Om klassene blir fulltegnet er det mulig å stå på venteliste. Send da en e-post til tove@kjelsaas.no med navn og årskull.

 Vi håper å se deg på Summercamp 2020!

Det kommer egen invitasjon til Multisportuka (Uke 32) rett over påske!


Sportslig hilsen 

Kjelsås IL Langrenn

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.