Sebastian Ottesen forlenger

Postet av Martin Berild Aspelund den 7. Feb 2024

Foto: KB.Sportsmedia. 

Sebastian Ottesen har signert en ny avtale med Kjelsås. Den offensive backen har flere sesonger bak seg i Postnord-ligaen og er viktig for miljøet vårt. Nå er han klar for en ny sesong i Kjelsås. 

 

Et perfekt sted å utvikle meg videre

Sebastian Ottesen kom til oss i forkant av sesongen 2022, og fikk sitt største gjennombrudd hittil forrige sesong. 

- Jeg ønsket å forlenge fordi jeg har blitt veldig glad i klubben. Et ønske om å nå et høyere nivå gjør at Kjelsås er et perfekt sted for å utvikle meg videre.

- Fra fjoråret tar jeg med meg et eventyr i cupen og mange inntrykk av egne prestasjoner. Jeg har lært hvordan jeg kan bli en bedre lagkamerat og ta på meg en mer voksen rolle i laget. 

- Med riktig innstilling, både individuelt og kollektivt, og med enda større krav til hverandre og meg selv, både på og utenfor banen, er jeg sikker på at vi vil skape nye overskrifter på Oslos Tak i år også, sier Ottesen. 

 

Hovedtrener Eivind Kampen er fornøyd med at Otto forlenger med klubben. 

- Otto er en herlig gutt, som setter mye farge på miljøet vårt. Han har hatt en veldig fin utvikling siste sesongene, og hadde sitt beste år i 23, sier Kampen. 

 

Håper å være klar til seriestart

Sebastian Ottesen går for tiden på krykker grunnet operasjon etter skade. Nå er det rehabilitering og opptrening som gjelder fram til seriestart. 

- Et lite inngrep i foten nå gjør at han mister første del av oppkjøringen, men vi gleder oss veldig til få Ottos energi tilbake på feltet. Den er viktig for oss, sier Kampen. 

- Jeg kaster krykkene litt før skjema (denne uken), og hvis alt går som planlagt er jeg klar en uke før seriestart. Men jeg har fortsatt ingen hastverk med skaden, såpass har jeg lært nå, avslutter Ottesen. 


Vi gleder oss til fortsettelsen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.