Arkiv


 • Overbevisende seier i Osloderbyet

  Overbevisende seier i Osloderbyet

  I en rekordjevn avdeling var det kun målforskjell som skilte lagene i toppen av tabellen før helgens runde. Søndag ettermiddag var det duket for Osloderby da Grorud og Kjelsås møttes til dyst. I solskinnet på Grorud utviste Kjelsås effektiv angrepsfotball og kunne innkassere tre viktige poeng.

  Les mer
 • Cupexit mot Lysekloster

  Cupexit mot Lysekloster

  1.mai viste gradestokken 20 grader, og over 800 tilskuere ønsket seg en reprise av forrige ukes cuptriumf mot Kongsvinger. Dagens motstander, divisjonskollega Lysekloster, hadde slått ut Fana og Stord på sin vei til tredje runde. Med hjemmeseier ville Kjelsås ta seg videre til 4. runde for fjerde ga

  Les mer
 • Sterk borteseier mot Strømmen

  Sterk borteseier mot Strømmen

  Kampene kommer tett som hagl, og lørdag ettermiddag stod en ny seriekamp for tur. Dagens motstander var formsterke Strømmen, som før oppgjøret stod med full pott i Postnord-ligaen. I midtuken ble det scoret hele ni mål i cupkampen mot Lillestrøm, og målrikt skulle det også bli da Kjelsås gjestet Str

  Les mer
 • Kjelsås videre etter utrolig snuoperasjon

  Kjelsås videre etter utrolig snuoperasjon

  Cupen var tilbake på Grefsen Stadion, denne gangen i anledning 2. runde i Norgesmesterskapet. Kongsvinger, som befinner seg på 2. plass i OBOS-ligaen, kom til Oslos Tak for å utfordre fjorårets semifinalist i cupen. Divisjonsforskjellen mellom lagene så ut til å spille en rolle innledningsvis, men m

  Les mer
 • Knepent tap i lokaloppgjøret

  Knepent tap i lokaloppgjøret

  Fredag kveld var det klart for lokalderby da Kjelsås tok trikken ned til Nordre Åsen for å møte Skeid, som for første gang på tre år var tilbake i Postnord-ligaen. Et solid oppmøte fra våre supportere, og som forventet ble det et tett og jevnt oppgjør mellom rivalene.

  Les mer
 • Klare for Trikkederbyet

  Klare for Trikkederbyet

  "Trikkederby", som Skeid selv omtaler det, er et tradisjonsrikt oppgjør mellom Skeid og Kjelsås. Sist gang lagene møttes i en tellende kamp var tilbake i 2022 i NM, den gang avanserte Skeid på straffer. I generalprøven til årets sesong endte det 4-1 til Kjelsås på Nordre Åsen. Fredag klokken 18:00 m

  Les mer
 • Kjelsås suverene i første hjemmekamp

  Kjelsås suverene i første hjemmekamp

  512 tilskuere tok turen til Grefsen Stadion for å se sesongens første hjemmekamp søndag ettermiddag. Dagens motstander, Gjøvik/Lyn, ønsket å revansjere 0-1 tap i seriepremieren og cup-exit i midtuken, men det ble tidlig klart at Kjelsås hadde en helt annen plan.

  Les mer
 • Kjelsås Fotball lanserer Sjela+

  Kjelsås Fotball lanserer Sjela+

  Sjela+ blir det nye sesongkortet! Sesongkort-abonnement gir mer enn bare inngang på stadion. Bli en del av Sjela for 99kr.

  Les mer
 • Poengdeling i nord

  Poengdeling i nord

  For årets første seriekamp dro Kjelsås den lange turen opp til Alta, et lag kjent for sin gode hjemmestatistikk. Lagene gikk ut til en eksplosiv innmarsj med flammer og pyro, et frampek på hvordan kampen kom til å utspille seg.

  Les mer
 • Målklubben 2024

  Målklubben 2024

  Støtt Kjelsås Fotball i sesongen 2024 med en valgfri sum pr. mål. Alle som er med i Målklubben er automatisk med i trekningen av en signert Kjelsåsdrakt!

  Les mer
 • Bærer kapteinsbindet til barndomsklubben

  Bærer kapteinsbindet til barndomsklubben

  Sigurd Martinussen har gått gradene fra barne- og ungdomsfotball til seniorfotball i Kjelsås. Denne sesongen overtar han kapteinsbindet etter klubblegende Ola Bjørnland, som la opp etter forrige sesong. Vi har tatt en prat med 25-åringen om det å bli kaptein, hverdagen på Oslos Tak, og status på A-l

  Les mer
 • Moutaz Alzubi til Kjelsås

  Moutaz Alzubi til Kjelsås

  Moutaz Ali Alzubi har signert for Kjelsås. Den unge kantspilleren kommer fra Skeid, hvor han noterte seg for 8 nettkjenninger på 15 kamper i Norsk Tipping-ligaen forrige sesong. I tillegg ble det to innhopp i OBOS-ligaen. Nå er han klar for 2024 på Oslos Tak.

  Les mer
 • Lovende unggutt klar for Kjelsås

  Lovende unggutt klar for Kjelsås

  Marco Rodrigues har signert for Kjelsås. 17 åringen kommer til oss fra Skedsmo, hvor han står oppført med 20 kamper i Norsk Tipping-ligaen. Nå er det klart at vi får se den tekniske kantspilleren på Oslos Tak kommende sesong.

  Les mer
 • Marius Berg Fossum til Kjelsås

  Marius Berg Fossum til Kjelsås

  Marius Berg Fossum har signert for Kjelsås. Kantspilleren, født i 2004, har flere kamper for aldersbestemte landslag, og var i ung alder ansett som et stort talent. Nå er han klar for å re-starte karrieren sin på Oslos Tak.

  Les mer
 • Ayub Mahammed klar for Kjelsås

  Ayub Mahammed klar for Kjelsås

  Ayub Ibrahim Mahammed har signert for Kjelsås. 21-åringen kommer fra Kvik Halden, og beskrives som en spiller med stor arbeidskapasitet og spennende offensive egenskaper.

  Les mer
 • Ny kontrakt for Leo Bech Hermansen

  Ny kontrakt for Leo Bech Hermansen

  Leo Bech Hermansen har signert en ny kontrakt med Kjelsås ut 2026. Han har tatt store steg siden ankomsten fra Sarpsborg 08, og ble kåret til «Årets gjennombrudd» på sesongavslutningen i november. Nå gleder han seg til sesongstart.

  Les mer
 • Nikolai Knezevic er med videre

  Nikolai Knezevic er med videre

  Nikolai Knezevic har skrevet under på en ny kontrakt med Kjelsås. Angriperen kom til oss fra Nybergsund Trysil i fjor sommer og beskrives som en profesjonell type med mange spennende egenskaper. Nå er han klar for ny sesong i blått.

  Les mer
 • Ola Bjørnland gir seg etter 10 sesonger i Kjelsås

  Ola Bjørnland gir seg etter 10 sesonger i Kjelsås

  Ola Bjørnland har kommet til beslutningen om å legge opp. Han kom til oss i 2014 og har vært en av Kampens mest betrodde menn på banen, men også en kulturbærer i gruppa. Med 218 obligatoriske kamper for A-laget er det en klubblegende som nå takker av.

  Les mer
 • Jonas Brauti klar for Kjelsås

  Jonas Brauti klar for Kjelsås

  Jonas Vatne Brauti har signert for Kjelsås. Målvakten kommer sist fra spill i Arendal og har tidligere vært i klubber som Stabæk og KFUM-Oslo. Nå flytter 24-åringen hjem til hovedstaden og er klar for å vokte buret på Oslos Tak.

  Les mer
 • Kristian Kleppe blir assistenttrener på A-laget

  Kristian Kleppe blir assistenttrener på A-laget

  Kristian Kleppe går inn i trenerteamet til Eivind Kampen og blir ny assistenttrener på A-laget. Han kommer fra Skeid og har, til tross for sin unge alder, en spennende CV å vise til.

  Les mer
 • Kirsebom med videre

  Kirsebom med videre

  Terje Kirsebom har signert en ny avtale med Kjelsås. Den rutinerte målvakten med lang fartstid i klubben legger alltid ned 100% i treningsarbeidet og kamp. Og selv om han ikke er i den "motoriske gullalderen," som han selv beskriver det, er han topp motivert for en ny sesong i den oransje keeperdrakten.

  Les mer
 • Endringer i spillerstallen

  Endringer i spillerstallen

  I forkant av en ny spennende sesong skjer det endringer i spillerstallen til A-lag herrer. Spillere har denne vinteren tatt steget opp til landets to øverste nivåer, Eliteserien og OBOS-ligaen. Samtidig har nye spillere kommet inn, og det har blitt gjort flere resigneringer av sentrale spillere fra

  Les mer
 • Olav Øby klar for Kjelsås

  Olav Øby klar for Kjelsås

  Olav Øby har signert for Kjelsås. 29 åringen kommer fra spill i den islandske klubben KR Reykjavik på øverste nivå. Han er kjent for sin presise dødballfot, og kommer inn portene på Grefsen Stadion med rikelig erfaring fra toppfotballen.

  Les mer
 • Jacob Blixt Flaten til Sogndal

  Jacob Blixt Flaten til Sogndal

  Jacob Blixt Flaten har signert for Sogndal. Jacob kom til Kjelsås fra Vålerenga høsten 2020 og fikk totalt 55 kamper for A-laget i seriespill og NM. Gode prestasjoner over lengre tid vekket interesse fra flere klubber høyere opp i divisjonssystemet. Tirsdag ble han presentert som ny Sogndalspiller.

  Les mer
 • William Da Rocha til Eliteserien

  William Da Rocha til Eliteserien

  William Da Rocha har signert en kontrakt med KFUM-Oslo, og spiller i Norges øverste divisjon denne sesongen. Det lokale keepertalentet skapte stor interesse blant flere toppklubber etter en imponerende sesong i Kjelsåsdrakt. Nå bytter han Grefsen med Ekeberg.

  Les mer
 • Marius Stølan forlenger med Kjelsås

  Marius Stølan forlenger med Kjelsås

  Marius Castberg Stølan har signert en ny kontrakt med Kjelsås. Stølan var blant fire lokale unggutter som ble tatt opp i A-stallen før sesongen 2023, og er nå klar for ny sesong i blått.

  Les mer
 • Midtstoppertalent forlenger med Kjelsås

  Midtstoppertalent forlenger med Kjelsås

  Henrik Osnes har kommet til enighet med Kjelsås om å fornye kontrakten. Den lokale Kjelsåsgutten, født i 2005, ble tatt opp i A-stallen i fjor vinter og er nå klar for å fortsette utviklingen sin på Oslos Tak.

  Les mer
 • Filip Oprea har skrevet under for Kjelsås

  Filip Oprea har skrevet under for Kjelsås

  Filip Andrei Oprea har signert for Kjelsås. Han har til tross for sin unge alder mye erfaring å vise til. 18-åringen kommer fra spill i Gjelleråsen og står oppført med totalt 52 kamper i Norsk Tipping-ligaen. Nå er han klar for å ta steget til Postnord-ligaen med Kjelsås.

  Les mer
 • Philip Halvorsen forlenger med Kjelsås

  Philip Halvorsen forlenger med Kjelsås

  Philip Halvorsen har signert en ny kontrakt med Kjelsås ut 2025. Philip er en vaskeekte Kjelsåsgutt som har hatt en bratt utviklingskurve det siste året. Denne sesongen ble det totalt 16 kamper og en nettkjenning for midtstopperen.

  Les mer
 • Slik blir sesongoppkjøringen

  Slik blir sesongoppkjøringen

  Det blir mange spennende treningskamper mot lag fra Eliteserien, OBOS- og Postnord-ligaen. Første kamp spilles mot Moss 27. januar i LSK-hallen.

  Les mer
 • Henter hjem keepertalent

  Henter hjem keepertalent

  Emil Blidegn Rosén har skrevet under en avtale med Kjelsås. Den unge målvakten, født i 2006, vender hjem til barndomsklubben Kjelsås etter å ha vært «utlånt» til Lyn de siste to sesongene. På Kringsjå har han høstet nyttig erfaring fra både junior- og seniorfotball, og er nå klar for å spille i Kjel

  Les mer
 • Jørgen Bjørn til Eliteserien

  Jørgen Bjørn til Eliteserien

  Etter syv år i klubben søker Jørgen Bjørn videre til nye utfordringer. Han har vært toppspillerutvikler og assistenttrener på A-laget, og hatt ansvar for spillelogistikk. Tidligere i desember ble han kåret til "Årets unge trener", og han har uten tvil satt sitt preg på det gode trener- og utviklingsmiljøet vi har på Oslos Tak. Neste stopp - Briskeby.

  Les mer
 • Sesongkortsalget er i gang!

  Sesongkortsalget er i gang!

  Ligger du litt etter med julegavene, og har en ekte Kjelsåssjel i familien? Fortvil ikke, nå er sesongkortsalget endelig i gang!

  Les mer
 • Jacob Cleve Broch har signert

  Jacob Cleve Broch har signert

  Jacob Cleve Broch har signert for Kjelsås. Cleve Broch kommer fra spill i Ullern, hvor han i årets sesong står oppført med 10 kamper i Postnord-ligaen, og 25 kamper for rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen. I sistnevnte ble det to nettkjenninger på frispark.

  Les mer
 • Kristian Eriksen klar for Kjelsås

  Kristian Eriksen klar for Kjelsås

  En av Postnord-ligaens mest toneangivende spillere denne høsten, Kristian Eriksen, er klar for Kjelsås. Eriksen ble hentet til nedrykkstruede Fløy-Flekkerøy i sommer og bidro sterkt til at laget holdt plassen, som lagets toppscorer med 10 mål på 12 kamper. Nå er det klart - vi får se storscoreren i Kjelsåsdrakt neste sesong.

  Les mer
 • Simen Olafsen forlenger med Kjelsås

  Simen Olafsen forlenger med Kjelsås

  Simen Olafsen har signert en ny avtale med Kjelsås. Olafsen er en lederskikkelse i Kjelsås-forsvaret, som kun slapp inn 28 mål i PostNord-ligaen. Vi har stor tro på at han kommer til å spille en sentral rolle også i kommende sesong.

  Les mer
 • Sesongavslutning på Grefsenkollen

  Sesongavslutning på Grefsenkollen

  Lørdag kveld var spillere, ansatte og frivillige rundt A-laget samlet på Grefsenkollen for den årlige sesongavslutningen. Det ble en kveld med tilbakeblikk på sesongen som har gått, en velfortjent hyllest til ildsjeler og viktige bidragsytere på Oslos tak, samt prisutdeling.

  Les mer
 • En sesong for historiebøkene

  En sesong for historiebøkene

  Kalenderen viser midten av november, og det er hele syv måneder og fem dager siden Kjelsås startet sesongen med en overbevisende 3-1 seier hjemme over opprykksfavorittene Arendal. Det var begynnelsen på en begivenhetsrik sesong, som først og fremst kommer til å bli husket for historiske og nærmest u

  Les mer
 • Poengdeling i Arendal

  Poengdeling i Arendal

  Et knippe reisende supportere, i tillegg til flere spillere på skadelista, hadde tatt turen til Arendal og Norac Stadion for å bevitne Kjelsås sin siste seriekamp for sesongen. På årets siste fotballørdag i Postnord-ligaen stod det mye på spill i avdelingen både i topp- og bunnstriden. For Kjelsås s

  Les mer
 • Sjansebonanza ga ikke uttelling mot Brattvåg

  Sjansebonanza ga ikke uttelling mot Brattvåg

  Sesongens siste hjemmekamp stod for tur da nedrykkstruede Brattvåg kom på besøk til Grefsen Stadion. Tross snøfallet tidligere i uken var kunstgresset på Oslos Tak i god stand før et tett og jevnt oppgjør. Like før avspark ble Victor Emanuel Halvorsen tildelt prisen som «Årets Unge Spiller» i Postnord-ligaen.

  Les mer
 • Tøft borte mot serieleder Egersund

  Tøft borte mot serieleder Egersund

  Med tre kamper igjen av sesongen i Postnord-ligaen, stod opprykksjagende Egersund på programmet for Kjelsås. Egersund kunne med seier komme à poeng med Lyn i kampen om opprykk, men vi var innstilt på å gi dem kamp hele veien inn.

  Les mer
 • Et stykke unna mot Vålerenga 2

  Et stykke unna mot Vålerenga 2

  Mandag kveld på Intility Arena var det igjen klart for kamp i Postnord-ligaen etter et lite avbrekk i seriespillet. Vålerenga 2 kom til kampen med ryggen mot veggen, og var avhengig av et godt resultat for å komme seg ut av nedrykksstriden. Vi kunne med seier ta et stort skritt nærmere den gjeve tre

  Les mer
 • Marius Horst er ny keepertrener i Kjelsås

  Marius Horst er ny keepertrener i Kjelsås

  Marius Haugland Horst er vår nye keepertrener. Marius kommer fra rollen i Gjelleråsen, hvor han har fått verdifull erfaring som han tar med videre til oss. Keepertreneren skal hovedsakelig bidra på A-laget, men vil veilede hele fotballgruppa med sin kompetanse. Han var i ung alder et stort keepertalent, og har førstehånds erfaring med toppidrettsmentaliteten som kreves for å nå langt.

  Les mer
 • Seieren glapp i sluttminuttene mot Grorud

  Seieren glapp i sluttminuttene mot Grorud

  Det var duket for Osloderby på Grefsen Stadion lørdag ettermiddag, da Grorud stod klare på motsatt banehalvdel. Formlaget fra Oslo øst kom til kampen uten å ha tapt en fotballkamp på over en måned. Kjelsås, på sin side, kom fra en sterk seier mot Notodden sist. Som det ofte er i lokaloppgjør, ble ka

  Les mer
 • Eivind Kampen forlenger med Kjelsås

  Eivind Kampen forlenger med Kjelsås

  Hovedtrener Eivind Kampen har skrevet under på en 4-årskontrakt med klubben. Kampen er inne i sin 12. sesong som hovedtrener i Kjelsås, og er med det en av de mest lengstsittende trenerne i norsk toppfotball. Han skal ha mye av æren for at de store stegene klubben har tatt i retning av å bli en anerkjent utviklingsklubb i Norge, og det er svært gledelig at han fortsetter i Kjelsås.

  Les mer
 • Sliteseier borte mot Notodden

  Sliteseier borte mot Notodden

  Etter årets utvilsomt største høydepunkt, semifinalen i cupen, var det tilbake til hverdagen i Postnord-ligaen. Lørdag formiddag satte spillerbussen kursen fra Grefsen Stadion mot Notodden for å møte laget som lå to poeng foran oss på tabellen. Det var fint spillevær, og en god anledning for å slå t

  Les mer
 • Refleksjoner og omtalen etter cupsemifinalen - takk!

  Refleksjoner og omtalen etter cupsemifinalen - takk!

  Onsdagens semifinale endte med et knepent tap mot Molde. Når skuffelsen over tapet har lagt seg, sitter vi igjen med minnene fra en eventyrlig cupfest, publikumsrekord på Grefsen Stadion og ekstremt mye lidenskap og stolhet for stedet og klubben vår. Takk til alle som har bidratt 💙

  Les mer
 • Kjelsås reddet poeng på overtid

  Kjelsås reddet poeng på overtid

  Søndag ettermiddag var det duket for den årlige Kronekampen på Grefsen Stadion. I «generalprøven» til onsdagens semifinale mot Molde, kom et annet lag fra Møre og Romsdal på besøk, Træff. Assistenttrener Jørgen Bjørn beskrev i kampprogrammet den unike stemningen som råder i klubben og lokalsamfunnet for øyeblikket: «Det er en drive, en dugnadsånd, ett fellesskap og en interesse jeg ikke har vært i

  Les mer
 • SEMIFINALE GUIDE

  SEMIFINALE GUIDE

  Onsdag 27. september: Gjør deg klar for en historisk semifinale i cupen mellom cup-askeladden Kjelsås og Eliteserieklubben Molde. Tidenes kamp spilles på Grefsen Stadion med avspark klokken 16.00. Billettene ble utsolgt på under 12 timer, og vi ser frem til fullsatt stadion!

  Les mer
 • Målløst drama i Framparken

  Målløst drama i Framparken

  Kjelsås kom med ny energi etter landslagspausen, som har gitt laget tid til å gjøre justeringer etter 1-3 tapet mot Fløy Flekkerøy for to uker siden. Det har vært mye fokus rundt den kommende cupkampen på Grefsen Stadion, men desto viktigere var det å holde fokus inn mot lørdagens bortekamp mot Fram

  Les mer
 • BILLETTER SEMIFINALEN

  BILLETTER SEMIFINALEN

  Onsdag den 27. september er det duket for en historisk semifinale i cupen mellom Kjelsås og Molde. Tidenes kamp spilles på Grefsen Stadion med avspark klokken 16:00. Billettene er nå tilgjengelige for kjøp.

  Les mer
 • Angrepsspiller med OBOS erfaring til Kjelsås

  Angrepsspiller med OBOS erfaring til Kjelsås

  Den offensive spilleren Filip Pleym Mardal er klar for Kjelsås. 2002-modellen kommer opprinnelig fra Sandane, og har i årets sesong spilt for Frigg i Norsk Tipping-ligaen. Mardal har tidligere fått kjenne på nivået i OBOS-ligaen for Sogndal, og karakteriseres som en tobeint angrepsspiller med x-fakt

  Les mer
 • Billettinfo semifinalen

  Billettinfo semifinalen

  Onsdag 27. september møter Kjelsås Europa League-klare Molde til en sensasjonell semifinale i cupen! Tidenes kamp på Grefsen Stadion sparkes i gang klokken 16:00. Billettsalget starter onsdag 13. september kl. 12:00.

  Les mer
 • Andrius Dolzenko klar for Kjelsås

  Andrius Dolzenko klar for Kjelsås

  Andrius Dolzenko har signert for Kjelsås. Forsvarspilleren født i 2001 kommer fra 2. divisjonsklubben Sotra, hvor han står oppført med 28 kamper i seriespill og NM. Han har trent med laget de siste ukene, og gjort et godt inntrykk på trenerteamet.

  Les mer
 • Svak forestilling hjemme mot Fløy

  Svak forestilling hjemme mot Fløy

  Solskinnet var tilbake på Oslos Tak da A-laget tok i mot formlaget Fløy-Flekkerøy lørdag ettermiddag. Bortelaget kom til oppgjøret med tre strake seiere, mens vi fikk en etterlengtet seier mot Aalesund-rekruttene tidligere i uka.

  Les mer
 • Kjelsås comeback sikret 3 poeng mot Aalesund2

  Kjelsås comeback sikret 3 poeng mot Aalesund2

  Etter en tung start på høstsesongen hadde Kjelsås et sterkt ønske om å komme tilbake på vinnersporet, da de tok turen til Sunnmøre for å møte Aalesund 2. I motsatt oppgjør i vår vant Kjelsås 1-0, da Victor Halvorsen avgjorde på et vakkert frisparkmål. Det skulle vise seg å bli nok en tett kamp mello

  Les mer
 • Målløst hjemme mot Vard Haugesund

  Målløst hjemme mot Vard Haugesund

  Hverdagen er tilbake på Kjelsås, og lørdag ettermiddag stod Vard Haugesund på motsatt banehalvdel på Grefsen Stadion. «Det er disse kampene som tester karakteren og troppen vår. Spillere får etterlengtede sjanser til å vise seg fram og ingenting er mer rørende enn en utfordrer som griper sjansen og

  Les mer
 • Stortalent klar for Kjelsås

  Stortalent klar for Kjelsås

  Kjelsås har blitt enige om en overgang for den lovende midtbanespilleren Jonathan Weiberg Sture. Unggutten kommer fra barndomsklubben Lillestrøm, hvor han de siste to årene har spilt for rekruttlaget til LSK i Norsk Tipping ligaen.

  Les mer
 • Bare nesten hjemme mot Lyn

  Bare nesten hjemme mot Lyn

  Onsdag kveld stod «Slaget om Nordre Aker» på menyen. Kampen som skulle vært spilt før ferien, ble utsatt grunnet Kjelsås sine eventyrlige prestasjoner i cupen. Bortelaget Lyn kom til oppgjøret med 7 strake seiere, og som oddsfavoritt før avspark. Men som bevist i årets sesong gir ikke Kjelsås ved dørene på hjemmebane.

  Les mer
 • Nikolai Knezevic klar for Kjelsås

  Nikolai Knezevic klar for Kjelsås

  Nikolai Knezevic har signert for Kjelsås. Den kraftfulle spissen kommer fra Nybergsund IL Trysil, hvor han har spilt de tre siste sesongene. Nikolai er en spiller vi har hatt på radaren den siste tiden, og det er gledelig at han ønsket å fortsette utviklingen sin her på Oslos Tak.

  Les mer
 • Slaget om Nordre Aker

  Slaget om Nordre Aker

  Onsdag 16. august klokken 18.30 er det duket for Slaget om Nordre Aker når Lyn kommer på besøk til Grefsen Stadion. Kampen ble utsatt til etter ferien grunnet cupeventyret, men på onsdag skal det avgjøres. La oss gjenskape cupstemningen på tribunen når vi møter rivalen.

  Les mer
 • Poengdeling i Horten

  Poengdeling i Horten

  A-laget har hatt en god sommerferie etter at de mirakuløst tok seg videre til cupens semifinale for en drøy måned siden. Nå skulle høstsesongen sparkes i gang borte mot Ørn-Horten.

  Les mer
 • Victor Emanuel Halvorsen solgt til Eliteserien

  Victor Emanuel Halvorsen solgt til Eliteserien

  Kjelsås har kommet til enighet med Sarpsborg 08 om en overgang for Victor Emanuel Halvorsen. En vaskeekte Kjelsås-gutt tar steget opp til Eliteserien, og føyer seg inn i rekken med spillere klubben har sendt til høyere divisjoner i senere år. I første omgang lånes Victor tilbake til Kjelsås for en viktig høstsesong, og spiller i klubben ut året.

  Les mer
 • Markus Solvang Ottesen til Kjelsås

  Markus Solvang Ottesen til Kjelsås

  Markus Solvang Ottesen har signert en avtale med Kjelsås ut sesongen 2026. Ottesen kommer fra tredjedivisjonsklubben Follo, hvor han har gått gradene. 2002-modellen karakteriseres som en ambisiøs angrepsspiller, som kan bekle flere offensive roller.

  Les mer
 • Pål Anders Karlsen takker av etter 12 år i Kjelsås

  Pål Anders Karlsen takker av etter 12 år i Kjelsås

  Keepertrener Pål Anders Karlsen gir seg i Kjelsås etter 12 års tjeneste i klubben. Nå flytter han hjemover til Moelv. "Påsan" har vært en sterk bidragsyter i treningshverdagen og kulturen, som vi kaller Sjela i Kjelsås. Trener, tidligere kapteiner og lagkamerater kommer med sin hyllest av Kjelsås-pr

  Les mer
 • Cupsensasjonen Kjelsås til semifinalen

  Cupsensasjonen Kjelsås til semifinalen

  2113 tilskuere var vitne til en historisk kvartfinale mellom cup-askeladden Kjelsås og overraskelsen Raufoss på Grefsen Stadion. I potten lå en semifinaleplass mot Molde, ikke siden 1976 har et lag fra nivå tre nådd så langt i cupen.

  Les mer
 • Oppskriftsmessig borteseier mot Vard

  Oppskriftsmessig borteseier mot Vard

  Søndag ettermiddag stod Kjelsås klare på en strøken gressmatte på Haugesund Sparebank Arena for siste seriekamp før ferien. A-laget reiste kvelden før for å gjøre de nødvendige forberedelse

  Les mer
 • Billettinfo kvartfinalen

  Billettinfo kvartfinalen

  Torsdag 13. juli klokken 18.00 spiller vi en historisk kvartfinale i cupen mot Raufoss. Det er begrensede parkeringsmuligheter ved stadion. Vi i Kjelsås Fotball oppfordrer derfor alle til å benytte seg av kollektivtilbudet i området (Tri

  Les mer
 • Knepent tap mot Egersund

  Knepent tap mot Egersund

  Søndag ettermiddag var det duket for toppkamp i Postnord-ligaen, da Egersund kom på besøk på Taket. Bortelaget har vist seg som ligaens beste lag så langt denne sesongen, med kun et tap før møte med Kjels&arin

  Les mer
 • Kjelsås skrev cuphistorie på fullsatt Grefsen Stadion

  Kjelsås skrev cuphistorie på fullsatt Grefsen Stadion

  1303 tilskuere ble vitne til et historisk cupoppgjør mot KFUM Oslo onsdag kveld. Sist Kjelsås var i 4.runde var tilbake i 1999. 24 år senere kunne klubben skrive cuphistorie på hjemmebane. En fotballkamp varer i 90 minutter pluss

  Les mer
 • Sigurd Martinussen forlenger med Kjelsås

  Sigurd Martinussen forlenger med Kjelsås

  Sigurd Martinussen har skrevet under en ny avtale med Kjelsås ut 2025. 24-åringen fra Kjelsås står med hele 117 kamper for A-laget, og er en ledertype i midtforsvaret. Det er svært gledelig at Sigurd ønsker å for

  Les mer
 • Rasmus Eggen Vinge til Stabæk

  Rasmus Eggen Vinge til Stabæk

  Foto: KB.sportsmedia. Rasmus Eggen Vinge har signert for Stabæk. Det har igjen vært en ryddig overgangsprosess med bærumsklubben. Overgangen trer i kraft når overgangsvinduet åpner 1. august. Fram til da får vi å

  Les mer
 • Historisk cupkveld mot KFUM

  Historisk cupkveld mot KFUM

  Onsdag 28. juni kl. 18.00 fortsetter cupeventyret på Grefsen Stadion. Vi får besøk av KFUM Oslo i 4.runde i cupen. Stikkordene er byderby, klubbrekord og en skikkelig godbit for den nøytrale tilskuer.  Historisk cupkveld&nb

  Les mer
 • Poengdeling mot Fram

  Poengdeling mot Fram

  Foto: KB. Sportsmedia.  Kjelsås har vist utrolig form på hjemmebane denne sesongen, men det skulle vise seg å bli en tett og jevn affære når Fram Larvik besøkte Grefsen Stadion lørdag. Varmen så ut ti

  Les mer
 • Kjelsås henter forsvarspiller fra Sarpsborg 08 på lån

  Kjelsås henter forsvarspiller fra Sarpsborg 08 på lån

  Kjelsås har kommet til enighet med Sarpsborg 08 om en låneavtale for 2004-modellen Markus Olsvik Welinder ut sesongen. Den lovende midtstopperen er spilleklar til helgens hjemmekamp mot Fram. Welinder var en viktig bidragsyter for Moss i deres

  Les mer
 • Brennhete Kjelsås vinner i Osloderbyet

  Brennhete Kjelsås vinner i Osloderbyet

  Foto: KB.Sportsmedia.  Lørdag ettermiddag var det duket for lokaloppgjør mellom Grorud og Kjelsås på Grorud Idrettspark. Hjemmelaget har hatt en turbulent sesongstart som tidligere denne uken endte med trenerens avgang. Kjel

  Les mer
 • Helmer Rusten forlenger med Kjelsås

  Helmer Rusten forlenger med Kjelsås

  Martin Helmer Rusten har signert en ny avtale med Kjelsås som strekker seg ut 2025. Etter ankomsten fra Stabæk sommeren 2021 har Helmer etablert seg som en viktig spiller i den kongeblå drakten. Det er derfor svært gode nyheter at

  Les mer
 • Kjelsås comeback sikret tre poeng mot Vålerenga 2

  Kjelsås comeback sikret tre poeng mot Vålerenga 2

  Kjelsås har vært veldig gode i cupkampene, men i serien har det vært litt opp og ned. Senest mot Jerv i midtuken måtte vi ty til alle tilleggsminuttene for å avgjøre kampen. I kveldens oppgjør mot Vålereng

  Les mer
 • Superlaget Kjelsås videre i cupen

  Superlaget Kjelsås videre i cupen

  For under en uke siden slo Kjelsås ut eliteserielaget Stabæk i cupen. Denne onsdagen møtte hele 788 tilskuere opp for å heie laget videre mot Jerv. I junivarmen på Oslos Tak skulle vi igjen få muligheten til å sk

  Les mer
 • Ingen poeng med hjem fra Romsdalen

  Ingen poeng med hjem fra Romsdalen

  A-laget er inne i et hektisk kampprogram, hvor kampene kommer tett og det er lite hviletid. Etter cupbragden mot Stabæk i midtuken, var det mange som håpet at Kjelsås skulle gjenskape suksessen i bortekampen mot Træff. Det skulle v

  Les mer
 • Cupmagi på Grefsen Stadion

  Cupmagi på Grefsen Stadion

  Det ble spilt hele 32 kamper i Cupens 2.runde denne torsdagskvelden, men for vår del var alt fokus rettet mot det som skulle skje på Grefsen Stadion. Eliteserielaget Stabæk stod på motsatt banehalvdel og Kjelsås var klare for

  Les mer
 • Kjelsås i toppform

  Kjelsås i toppform

  Foto: KB sportsmedia.  Mai måned, strålende vær og en hektisk uke med hele fire kamper på agendaen. Første utfordring var Notodden på hjemmebane, en toppkamp mellom tredje- og fjerdeplassen på tabellen. De k

  Les mer
 • Eliteseriemotstand i cupen

  Eliteseriemotstand i cupen

  Etter et spennende straffedrama mot Follo på mandag, sikret Kjelsås seg en plass i andre runden av Norgesmesterskapet. I går kveld var det trekning, og det ble klart at Eliteserie-laget Stabæk gjester Oslos Tak kommende torsdag 1.

  Les mer
 • Kjelsås holdt hodet kaldt og avanserte i cupen

  Kjelsås holdt hodet kaldt og avanserte i cupen

  Det er alltid knyttet stor spenning til første runde i cupen, og Kjelsås sitt møte med 3.divisjonslaget Follo, var intet unntak. Laget med de karakteristiske rosa draktene har tidligere skapt cuphistorie da de presterte å sl&arin

  Les mer
 • Poengdeling mot Brattvåg

  Poengdeling mot Brattvåg

  Før A-laget kunne kle seg i sine fineste antrekk og feire nasjonaldagen den 17. mai, stod en viktig kamp på programmet – borte mot Brattvåg. Hjemmelaget har hatt en tøff start på sesongen med kun en seier på fem

  Les mer
 • Frisparkperle sikret tre poeng mot Aalesund 2

  Frisparkperle sikret tre poeng mot Aalesund 2

  På en solfylt mandag på Oslos Tak stod Aalesund 2 på motsatt banehalvdel. Grefsen Stadion har blitt et fort for Kjelsås med 6 av 6 mulige poeng så langt denne sesongen. I møte med Aalesund-rekruttene var gutta i kongeb

  Les mer
 • Strålende lagseier mot Ørn Horten

  Strålende lagseier mot Ørn Horten

  I solskinnet på Oslos tak lå forholdene til rette for et spennende oppgjør mot Ørn Horten. Med fire vaskeekte Kjelsåsgutter fra start var de blåkledde klare for å skinne ute på banen.  Førsteo

  Les mer
 • Tap i slaget om Nordre Aker

  Tap i slaget om Nordre Aker

  Lørdag 15. april var en dato mange fotballtilhengere hadde markert i kalenderen sin. Det var nemlig datoen for det første lokaloppgjøret mellom Kjelsås og Lyn denne sesongen. Hjemmelagets supportere var for anledningen i storsla

  Les mer
 • Pangstart på sesongen

  Pangstart på sesongen

  330 tilskuere tok 2.påskedag turen til Grefsen stadion for å se Kjelsås i den spennende serieåpningen mot hardtsatsende Arendal. Oddsettere var i forkant av kampen klare i sin sak når de favoriserte bortelaget, uten at det sk

  Les mer
 • Seier i generalprøven

  Seier i generalprøven

  Kalenderen viser endelig april, og det er et sikkert tegn på at sesongen nærmer seg med stormskritt. A-laget tok lørdag formiddag turen til CC Vest Arena, for å møte Ullern til generalprøve før seriestarten i

  Les mer
 • Varierende prestasjon mot Ullern

  Varierende prestasjon mot Ullern

  Med litt over to uker til seriestarten i Postnord-ligaen tok vi fredag kveld imot divisjonskollega Ullern, til treningskamp på Grefsen stadion. Et lag vi også skal spille generalprøve mot neste helg.  Førsteomgangen settes

  Les mer
 • Kjelsås på vinnersporet

  Kjelsås på vinnersporet

  Værmeldingen spilte ikke på lag med oss denne uka, og A-laget så seg nødt til å gjøre endringer på helgens treningskamper. Det endte med fredagskamp borte mot Asker på Føyka stadion (0-2 Kjelså

  Les mer
 • Seier mot Vålerenga på Intility

  Seier mot Vålerenga på Intility

  Fredag ettermiddag i solskinnet på Intility Arena var det duket for kamp mellom Vålerenga og Kjelsås. Vålerenga tok i mot Fredrikstad tidligere denne ettermiddagen, og det var i realiteten et VIF2 mannskap vi skulle møte. V

  Les mer
 • Fire lokale unggutter tas opp i A-stallen

  Fire lokale unggutter tas opp i A-stallen

  Fra venstre: Philip Halvorsen (20), Kasper Krokan (18), Henrik Osnes (17) og Marius Castberg Stølan (18).  Assistenttrener Jørgen Bjørn er fornøyd med å hente opp hele fire lokale unggutter i A-stallen. Det gir et bi

  Les mer
 • Simen Olafsen klar for Kjelsås

  Simen Olafsen klar for Kjelsås

  Simen Olafsen har kommet til enighet med Kjelsås om en ett-årsavtale. 26-åringen kommer fra Strømmen, hvor han har vært en sentral lederskikkelse i klubben i OBOS- og Postnord-ligaen. Han har også U-landskamper for Nor

  Les mer
 • Knepent tap mot Grorud

  Knepent tap mot Grorud

  Fredag kveld tok A-laget turen til Sandbekken kunstgress for å teste formen mot Grorud. Grorud rykket ned fra OBOS-ligaen forrige sesong, og spiller i år i samme avdeling som oss. Kampen ville gi oss et bilde på hvordan vi ligger an i op

  Les mer
 • Støtt Kjelsås Fotball - bli med i Målklubben

  Støtt Kjelsås Fotball - bli med i Målklubben

  Kjelsås Fotball lanserer også i år målklubben. Støtt Kjelsås Fotball i sesongen 2023 – Postnord-ligaen og NM - med en sum pr. Kjelsås-mål og vær med i trekningen av fine Kjelsås premier.&n

  Les mer
 • Sesongkort 2023

  Sesongkort 2023

  Kjelsås serieåpner mot Arendal hjemme på Grefsen Stadion 10. April (2. Påskedag) kl. 15. Det er en av mange muligheter til å støtte gutta denne sesongen. I årets sesong er vi i en spennende avdeling, hvor det bla

  Les mer
 • Ny keeper på plass

  Ny keeper på plass

  Christopher Varcoe har skrevet under for Kjelsås. 19-åringen kommer fra Mjøndalen, og er et supert tilskudd til keepergruppa vår som fra før består av Terje Kirsebom og William Da Rocha.  Vår nye keeper er

  Les mer
 • Jevnspilt mot Skeid i LSK hallen

  Jevnspilt mot Skeid i LSK hallen

  Etter det tunge nederlaget mot avdelingskollega Lyn i midtuka, var det søndag formiddag igjen klart for ny treningskamp. Et revansjelystent Kjelsåslag stilte fra start i møte med klubbnabo Skeid i LSK-hallen. Skeid som avsluttet sesong

  Les mer
 • Solid vekker i treningskampen mot Lyn

  Solid vekker i treningskampen mot Lyn

  Midtukekamp i februar fristet rundt hundre supportere til å ta turen til Oslos tak for å se Kjelsås og Lyn måle krefter i sesongoppkjøringen. Et oppgjør vi får se minst to ganger til i årets sesong, siden

  Les mer
 • Seier mot Nordstrand på Niffen

  Seier mot Nordstrand på Niffen

  I årets tredje treningskamp var det fredag kveld klart for oppgjøret mellom Nordstrand og Kjelsås på Niffen. Banemannskapet til Nordstrand gjorde en formidabel innsatts med å få unna det siste snøfallet, og lage

  Les mer
 • Uavgjort mot Ull/Kisa

  Uavgjort mot Ull/Kisa

  I årets andre treningskamp var det lørdag ettermiddag klart for kamp mot divisjonskollega Ullensaker Kisa i LSK-hallen.  Vi får en tidlig kalddusj etter kun 4 minutter spillt når Ull/Kisa får straffe. Den settes utagbar

  Les mer
 • Jesse Boateng har signert

  Jesse Boateng har signert

  Jesse Yaw Boateng-Gyamfi (19) er klar for Kjelsås. Jesse kommer fra Lillestrøm, hvor han spilte på laget i Norsk Tipping-ligaen.  Den høyreiste midtstopperen har tross sin unge alder en svært spennende CV med et oppho

  Les mer
 • Arman Handal Nouri klar for Kjelsås

  Arman Handal Nouri klar for Kjelsås

  Armin Handal Nouri har skrevet under en toårskontrakt med Kjelsås  Arman Nouri (19) har signert og er klar for to år i kongeblått på Oslos Tak. Nouri kommer fra spill i Stabæk, hvor han har vært hele sin fotb

  Les mer
 • Endringer i spillerstallen

  Endringer i spillerstallen

  Lars Brotangen sikker fra straffemerket. Foto: Alexander Rein  Etter en sterk fjorårssesong som endte med 4.plass i Post-Nord ligaen, og i forkant av en ny spennende sesong skjer det endringer i spillerstallen. Et tegn på at det jobbes go

  Les mer
 • Kampen gjestet "Trikkeligaen"

  Kampen gjestet "Trikkeligaen"

  Hovedtrener Eivind Kampen var forrige uke gjest i Oslofotball-podkasten «Trikkeligaen». Her snakker han blant annet om sesongen 2022, de nyeste eksportene til Eliteserien, og forventningene til årets sesong med lokaloppgjørene mot

  Les mer
 • Slik blir sesongoppkjøringen

  Slik blir sesongoppkjøringen

  A-laget er i gang med sesongoppkjøringen på Oslos tak. Allerede lørdag 28. Januar tester vi mannskapet mot Stabæk i LSK-hallen kl. 13.  Her er oversikten over alle treningskampene:  Lør. 28. januar – 13:00

  Les mer