Kjelsås på vinnersporet

Postet av Martin Berild Aspelund den 19. Mar 2023

Værmeldingen spilte ikke på lag med oss denne uka, og A-laget så seg nødt til å gjøre endringer på helgens treningskamper. Det endte med fredagskamp borte mot Asker på Føyka stadion (0-2 Kjelsås), og kamp mot Frigg inne i LSK hallen i ettermiddag.

Førsteomgangen settes i gang, og etter kun 2 minutter bryter Willumsen på 16-meter, alene med keeper redder sistnevnte. Returen fra Nouri reddes på strek, og Frigg advares mot et påskrudd Kjelsåslag tidlig i kampen. Frigg har mest ball i åpningen, men vi er farlige på skudd fra distanse. 5 minutter før pause smeller det igjen, og denne gangen blir det nettsus! Willumsen får drømmetreff fra 16-meter og klistrer ballen i krysset, utagbart for Frigg sin sisteskanse. Like etter kommer vi til flere store målsjanser ved Vinge og Nouri, som kun stoppes av en god keeper. Minutter før pause står vi i kø foran Frigg sitt mål, uten at det blir uttelling på scoringstavla. Omgangen kan oppsummeres ved at Frigg tidvis hadde et spillermessig overtak, men at vi skaper de desidert største scoringsmulighetene. Kjelsås leder 1-0 til pause.

I andreomgang får tilskuerne så vidt satt seg, før Vinge setter fart fremover i banen og dundrer ballen i mål fra ca. 14 meter. De gode offensive tendensene fra førsteomgangen fortsetter, og Aslaksrud er nære på å score på en heading fra kort hold. Arman Nouri scoret to mot Asker på fredag, og er igjen svært målfarlig når han fyrer av et skudd som går i stolpen. Divisjonsforskjellen mellom lagene gjorde seg gjeldene utover i kampen, men Kirsebom må i aksjon like før slutt. Redder fremragende. Patrick Askengren er byttet inn, og etter flott forarbeid av Hermansen til Willumsen, tres ballen inn på bakerste til Askengren. Unggutten setter inn 3-0, som blir sluttresultatet mot Frigg i LSK hallen.

Våre målscorere: Willumsen, Vinge og Askengren Siu