Knepent tap mot Grorud

Postet av Martin Berild Aspelund den 25. Feb 2023

Fredag kveld tok A-laget turen til Sandbekken kunstgress for å teste formen mot Grorud. Grorud rykket ned fra OBOS-ligaen forrige sesong, og spiller i år i samme avdeling som oss. Kampen ville gi oss et bilde på hvordan vi ligger an i oppkjøringen.

Kjelsås åpner best, og tar styringen med en rekke cornere uten at det resulterer i scoring. Rusten er nære på å sende oss i ledelsen etter kvarteret spilt, men stolpen står i veien. Noe smått utrolig at ballen ikke havner i mål bak Grorud sin keeper. Da er heller Grorud mer effektive når de utnytter et balltap, og scorer etter et flott angrep. Vår dominans tidlig i kampen ble gradvis utjevnet utover i omgangen, og lagene går inn til pause på stillingen 1-0 til Grorud.

I andreomgang gjøres det en del bytter fra begge lag, og det er lite action å melde om. Vi har god kontroll i bakre rekker, men klarer ikke å finne rytmen offensivt. Det hele ender 1-0 til de gulkledde, og vi må bare terpe på videre.

Vi takker Grorud for kampen, og ser frem til tellende oppgjør denne sesongen!