Seier mot Nordstrand på Niffen

Postet av Martin Berild Aspelund den 11. Feb 2023

I årets tredje treningskamp var det fredag kveld klart for oppgjøret mellom Nordstrand og Kjelsås på Niffen. Banemannskapet til Nordstrand gjorde en formidabel innsatts med å få unna det siste snøfallet, og lagene gjorde seg klare til kamp.

Vi stiller med et ungt Kjelsåslag, og flere fikk muligheten til å vise seg fram fra start. Etter 11 minutter spilt sover vi på en corner og Nordstrand går opp i ledelsen. Men kort tid etter utligner Victor Halvorsen på et langskudd som finner veien helt nede i stolperota. Kun minutter senere slår vår rutinerte målvakt Kirsebom en vakker quarterbackpasning inn i bakrom til Arman. Unggutten er sterk i duellen med stopper, og setter ballen forbi Nordstrand sin keeper. Vi går inn til pause med en 2-1 ledelse.

I pausen gjøres det tre bytter, hvor særlig den ene skulle spille en sentral rolle i andreomgangen. For i det 67 spilleminutt drar innbytter Patrick Askengren av et par hvitkledde, før han setter ballen sikkert mellom bena på keeper. Det gjøres flere bytter i andre halvdel. Så straffes en feil i Nordstrands bakre rekker av en våken Askengren, som setter inn 4-1 alene med keeper. Med ti minutter igjen på klokka reduserer Nordstrand på et langskudd, men mer blir det ikke. Kjelsås vinner 4-2 etter scoringer av V. Halvorsen, Nouri og Siu Askengren (2).

Minner om neste treningskamp for A-laget førstkommende onsdag når lyn gjester Grefsen Stadion kl. 18.