Uavgjort mot Ull/Kisa

Postet av Martin Berild Aspelund den 4. Feb 2023

I årets andre treningskamp var det lørdag ettermiddag klart for kamp mot divisjonskollega Ullensaker Kisa i LSK-hallen.

Vi får en tidlig kalddusj etter kun 4 minutter spillt når Ull/Kisa får straffe. Den settes utagbart for vår målvakt. Etter halvtimen spilt sitter det høye presset, Vinge kommer seg fri og setter ballen i mål via en Ull/Kisa forsvarer.

Ull/Kisa fortsetter å spille seg risikabelt ut av eget forsvar og Kjelsås er nære på å få full uttelling igjen ved flere anledninger. Rett før pause smeller det både i tverrligger fra Halvorsen og stolpen fra Abbas uten at det resulterer i mål. Lagene går til pause på stillingen 1-1.

Andreomgang blir en jevnspilt affære, hvor ingen av lagene har et klart spillermessig overtak. Det var lite å melde om annet enn at hovedtrener på Ull/Kisa ble sendt på tribunen etter gjentatte kommentarer på dommer. Det hele ender 1-1 i LSK-hallen.

Hovedtrener Eivind Kampen har følgende å si om kampen: "Starter også denne kampen med en rett i fleisen. Håndterer det veldig godt igjen, og synes vi gjør en frisk og fin førsteomgang. Mangler fremdeles litt i presisjon og samhandling, men begynner allerede å se konturene av den energien vi ønsker å spille med".

"I andreomgang byttet vi mange, og gøy å se alle våre unge spillere i aksjon. Vi har i år en svært ung tropp, med masse spennende materiale" avslutter Kampen.