Refleksjoner og omtalen etter cupsemifinalen - takk!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 29. Sep 2023

Bilde: Torshov Sport. Disse startet i cupsemifinalen mot Molde 27.09.23

Onsdagens semifinale endte med et knepent tap mot Molde. Når skuffelsen over tapet har lagt seg, sitter vi igjen med minnene fra en eventyrlig cupfest, publikumsrekord på Grefsen Stadion og ekstremt mye lidenskap og stolhet for stedet og klubben vår. Takk til alle som har bidratt 💙

Nesten 80 personer fra pressen var akkreditert til kampen. Det ga naturligvis mengder av oppslag om oss både før og etter kampen. Kontrastene mellom fasilitetene på Grefsen stadion og Aker stadion i Molde kunne knapt vært større. Dette har naturligvis også vært fokus i media. Og vi kunne ikke vært mer enig i at det er litt for stusselig på Grefsen stadion. Vi jobber intenst med og drømmer om bedre forhold for barn, unge og voksne her i Oslo Nord. Vi håper Oslo kommune ser den samme verdien av å tilby ordentlig anlegg. Vi er helt avhengig av dem, og håper de er ute etter gode løsninger. 

Vi takker for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått rundt arrangementet vårt. Vi har sikkert gjort feil, vi har lært mye - men basert på det vi har hørt, ble det håndtert veldig bra av en liten klubb tuftet på stort sett frivillighet. 

Omtalen vi har fått om hvordan vi forvalter ressursene våre og at vi har blitt en viktig utviklingsklubb i norsk fotball varmer kanskje mest. Prestasjonene og fokuset gjennom årets cup er ikke noe blaff, det skal gi oss motivasjon til å bygge klubben vår enda sterkere i fremtiden. Oppsummeringen fra Bertil Valderhaug i Aftenposten vil vi ta med oss som en inspirasjon for veien videre. Alt er mulig. Det er love å drømme her på Kjelsås. 

#detteeroslostak

Her er et utvalg av omtale i pressen de siste dagene: 

NRK

Aftenposten

VG

TV2

Dagbladet

Dagsavisen

Nordre Aker Budstikke

Eurosport

NettavisenBILLETTER SEMIFINALEN

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 13. Sep 2023

Onsdag den 27. september er det duket for en historisk semifinale i cupen mellom Kjelsås og Molde. Tidenes kamp spilles på Grefsen Stadion med avspark klokken 16:00. Billettene er nå tilgjengelige for kjøp. 


Billetter: https://kjelsaas.woow.no/#!/match/buy/355/


Bortesupportere tildeles 300 billetter, i tråd med kravet om billetter tilsvarende 10% av stadionkapasiteten. 

Sesongkortholdere har mottatt sine billetter i Kjelsås Fotball-appen. 

Ønsker du å søke om presseakkreditering? Trykk her for å registrere deg. 


Portene åpner 1 time og 30 minutter før kamp. Hovedtribunen forventes å fylles opp raskt, og en generell anbefaling er å være ute i god tid. 

Innganger på Grefsen Stadion. 

Hjemmesupportere/nøytrale går inn Engebråtveien, mens bortesupportere går inn ved port 2 i Neptunveien. Spillere, gjester og VIP går inn i port 1. Dette vil være tydelig markert i nærområdet. 


Vi gleder oss til tidenes kamp på Grefsen Stadion onsdag 27. september kl. 16.00. Opplev den uforglemmelige semifinalen på nært hold! Billetter i salg nå. 

Kampsponsor for semifinalen er Malermester Jens Petter Lunde AS. 


#detteeroslostakBillettinfo semifinalen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 11. Sep 2023

Onsdag 27. september møter Kjelsås Europa League-klare Molde til en sensasjonell semifinale i cupen! Tidenes kamp på Grefsen Stadion sparkes i gang klokken 16:00. Billettsalget starter onsdag 13. september kl. 12:00.


Historisk cupkamp på Grefsen

I årets utgave av Norgesmesterskapet har Kjelsås mot alle odds tatt seg til hele veien til semifinalen. Vi må tilbake til 1976 for finne et lag fra nivå 3 som har klart det samme. På motsatt banehalvdel venter et lag i toppsjiktet i norsk fotball – Molde Fotballklubb. 


Bortesupportere

Etter omorganisering av stadion har Grefsen Stadion nå en kapasitet på 3000 tilskuere for semifinalen. Bortesupportere tildeles 300 billetter, i tråd med kravet om billetter tilsvarende 10% av stadionkapasiteten. 


Billettsalg

Billettsalget starter onsdag 13. september kl. 12:00. Billettene legges ut på våre hjemmesider, og deles via klubbens sosiale medier. 

Sesongkortholdere har mottatt sine billetter i Kjelsås Fotball-appen.

Har du frikort? Registrer deg via dette skjemaet innen tirsdag 12. september kl. 12:00. 

Ønsker du å søke om presseakkreditering? Trykk her for å registrere deg. 


Dette blir en av de største folkefestene som har vært på Oslos Tak! Semifinalen forventes utsolgt, og startskuddet for billettsalget er onsdag 13. september kl. 12:00. Følg med på våre sider. 

#detteeroslostakFrivillige til semifinalen 27. september

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 6. Sep 2023

Den historiske cupkampen nærmer seg med stormskritt! Onsdag 27. september kl. 16.00 kommer storlaget Molde til Grefsen stadion. Dette er en kamp folk vil huske livet ut, og som forventes utsolgt på rekordtid!


Frivillige til semifinalen

Vi planlegger for tidenes fest på Oslos Tak og trenger frivillige som stiller opp for klubben. Vi søker derfor frivillige til ulike verv på kampdag.

Melder du deg som frivillig, får du naturligvis overvære kampen uten å bekymre deg for kampbillett. Du vil være med å bidra på et av de største arrangementene vi har hatt på Grefsen/Kjelsås.  

Her er det "første-mann-til-mølla" prinsippet som gjelder. 


MELD DEG SOM FRIVILLIG HERTakk for innsatsen, Morten!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 1. Sep 2023

Som kommunisert til medlemmene før sommeren, blir det endringer i daglig ledelse av fotballgruppa. Daglig leder i fotballgruppa, Morten Fuglum, hadde sin siste arbeidsdag hos oss 31. august. 


Morten Fuglum startet i jobben som Daglig Leder i Kjelsås Fotball vinteren 2022. Han vil fortsette i fotballen gjennom frivillige verv, blant annet som trener for G2013. Vi håper å se han mye på anleggene våre også fremover.

Vi takker Morten for super innsats i tiden han har vært ansatt her i Kjelsås Fotball, og ønsker han lykke til med nye utfordringer i XXL. 


Kontaktinfo i kommende periode

I overgangsperioden frem til ny administrativ leder er på plass, så ber vi medlemmene bruke følgende kontaktinformasjon: 

For spørsmål vedrørende Sport, ta kontakt via dette skjemaet

For andre spørsmål, send dette til fotball@kjelsaas.no

Om en trenger umiddelbart svar, ring styremedlem Alexander Rein på tlf: 970 51 008